X
zăvoi 2

Ajutoare pentru sibienii care trăiesc pe malul Cibinului, fără electricitate sau apă potabilă. ”Condițiile sunt groaznice!”

Peste o sută de persoane care trăiesc în zona Zăvoi din Sibiu au primit miercuri produse alimentare şi îmbrăcăminte, cu sprijinul elevilor de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară “Terezianum” din Sibiu şi de la Liceul “Onisifor Ghibu” din Sibiu.

Elevii au colectat în școli haine, jucării şi produse alimentare. De asemenea, elevii Colegiului “Terezianum” au pregătit produse de patiserie pentru a le oferi acestor familii defavorizate.

“Prin această acţiune am dorit să sprijinim aceste familii din cartierul Zăvoi, unde familiile trăiesc în condiţii groaznice, fără electricitate, gaz şi apă. Le-am adus alimente, haine, jucării şi produse de patiserie”, a declarat Marius Talmaţchi, inspectorul social din cadrul Departamentului de asistenţă socială al Arhiepiscopiei Sibiului.

Pe viitor, instituţiile partenere în această activitate îşi propun să ofere şi alte ajutoare celor peste o sută de oameni din Zăvoi.

zăvoi IMG_8719-629x420 IMG_8713-629x420 IMG_8681-629x420 IMG_8722-629x420 IMG_8701-629x420 IMG_8661-629x420 IMG_8607-629x420

Foto: Arhiepiscopia Sibiului

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Pagan

  Au autorizatie de constructie? au acte pe teren ? ce cauta indienii astia acolo? doar pt ca au acte de romani ? nu platesc taxe ,traiesc doar din furat, cersit si taxele dobitocilor.NU AVEM NEVOIE de astfel de paraziti.
  Si mai lasati minciunile cu discriminarea . Animalele le mai poti educa dar parazitii niciodata!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anca

  Care amarati ,eu nu vad nici un amarat, femeile acelea sunt mai mult gravide iar barbatii lor mai mult bauti ,circula in autobuz fara sa plateasca bilet ca orice cetatean civilizat, sa nu mai vorbesc de limbajul care il au , comportamentul lor lasa de dorit si de faptul ca fumeaza in autobuz ce sa mai zic . Amaratii societatii care nu pot muncii de lene si din comoditate , mai ales ca se gasesc tot felul de binevoitori care ii alimenteaza cu de toate. Rusine sa ne fie ca acceptam asa ceva .

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zorro

  Eu ma gindesc la copiii care locuiesc acolo si care nu au nici o vina,. Sunt copii fara viitor si sunt convins ca citiva dintre acesti copii nu sunt prosti. Aici ar trebui politica sa intervina. Acesti copii sunt pierduti pentru societate daca nu termina o scoala, daca nu invata vreo meserie. Nu mai plingeti ca natalitatea scade. Din pacate saracii intotdeauna au multi copii, insa ajutati-i pei cei pe care-i aveti sa se integreze in societate. Sau faceti campanie electorala?

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  P.B.

  I-am ajutat si eu, dar se aduna din toata RO si cu cat vor fi mai mult ajutati, cu atat mai multi se vor aduna…De ce nu sunt trimisi de unde au sosit? I-am putea ajuta acolo.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Zorro

   Aici eu nu ma gindesc la bani, mila, ci sa se integreze in societate, sa devina independenti financiar, sa plateasca impozitate, sa cotizeze in fondurile sociale. Eu asta inteleg prin integrare, Trebuie ajutati in acest sens: educatie, scoala, meserie, munca.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  vicent

  Bravos domnule! Ii spalati ii calcati ii hraniti, pasarile nu mai au alta problema decat sa inmulteasca! Initiative tembele si bigote!!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @alo Fodor

  Poate gospodina sefa se inspira de la colegul Boc de la Cluj si ii trimite sa zboare in afara Sibiului. Cu o actiune de genul cred ca ar castiga fara drept de apel. Zburatoarele aistea stau toata ziua prin oras si cersesc iar masculii tin de sase sa nu vina comunitarii cei spargatori de seminte. La burtile care le afiseaza sigur nu inspira frica la nimeni.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact