Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Capitala Greciei dă numele unei noi străzi din Sibiu

Capitala Greciei dă numele unei noi străzi din Sibiu

Noile case apărute în câmpul dinspre centura ocolitoare a Sibiului au determinat autoritățile să decidă un nume pentru noua cale de acces apărută. Și a fost ales numele de strada Atena.

Numele noii străzi situată în cartierul Tineretului urmează să devină oficial de la finele acestei luni, după ședința Consiliului local în care va fi dezbătut acest subiect. Comisia de atribuire denumiri a județului Sibiu, din subordinea Instituției Prefectului, a avizat numele de ”Atena” încă de luna trecută. „Propunerea de atribuire se face la solicitarea proprietarilor din zonă, în vederea stabilirii adreselor poștale“, se arată în anexele proiectului de hotărâre supus votului consilierilor locali. Noua stradă are suprafața totală de 3.500 de mp și o lungime de 300 de metri și se află în proprietatea municipiului Sibiu, în urma cedării de terenuri de către proprietarii din zonă.

Sursa foto: Google Steet View

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, daca nu merge Mahomed la munte iată, vine muntele la Mahomed. Asta înseamnă ca si cei mai săraci dintre voi, acum au posibilitatea sa ia contact pe viu cu ruinele "civilizației antice"....
Raspunde

€€€€€€

Acum 6 ani

Vezi ca stii iubitelul meu, vad si eu de acum ''h'Atena'' , apoi iau ''unu-le'' si vin la tine sub pod la Hornbach :)) Cum mai stai cu bolile ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus