Sâmbătă,
27.04.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Șofer beat în Piața Unirii. A intrat în sensul giratoriu și n-a mai ieșit

Șofer beat în Piața Unirii. A intrat în sensul giratoriu și n-a mai ieșit

Un șofer care s-a urcat băut la volan a provocat un accident de circulație în sensul giratoriu din Piața Unirii.

Evenimentul a avut loc ieri, 20 martie, în jurul orei 06:30. Conform polițiștilor, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de deplasare în intersecția sens giratoriu din Piața Unirii și a acroșat un autoturism care circula regulamentar.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

”La testarea alcoolscopică a șoferului vinovat de producerea tamponării, rezultatul a fost de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. Astfel, pe numele sibianului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 337 din Codul Penal”, explică reprezentanții IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus