Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Lucrări de reparații pe Calea Cisnădiei. Restricții în trafic! (CP)

Lucrări de reparații pe Calea Cisnădiei. Restricții în trafic! (CP)

În perioada 2-7 mai, pe Calea Cisnădiei se vor efectua lucrări de reparații ale stratului de asfalt de pe carosabil. Constructorul care a modernizat strada va efectua aceste lucrări pe cheltuială proprie, în baza garanției oferite pentru lucrări.

Lucrările se vor executa pe tronsoane scurte, fără a închide traficul, dar instituind devieri ale circulației prin parcările care vor fi eliberate de mașini. Pe tronsonul dintre b-dul Mihai Viteazu și str. Nicolae Iorga și pe cel dintre str. Nicolae Iorga și str. Gh. Dima reparațiile se vor efectua în timpul zilei, între orele 9 și 17. Pe tronsonul dintre str. Gh. Dima și ieșirea spre Cisnădie lucrările se vor efectua noaptea, începând cu ora 19 pentru a reduce impactul asupra traficului. În contextul acestor lucrări și a restricțiilor în trafic, șoferii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și, pe cât posibil, să aleagă alte rute.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Ridichie Iglesias

Acum 6 ani

Se poate circula pe drumurile care merg de la Dedeman si cele care unesc cartierul Arhitectilor cu Selimbarul.Sunt drumuri moderne cu doua benzi pe sensi si cu piste de bicilete si trotuare pentru pietoni.Se pare ca administratile si-au facut foarte bine treaba si au oferit locuitorilor orasului si comunelor apropiate conditii civilizate de transport.
Raspunde

Bacovia

Acum 6 ani

Un aspect trist ar fi acela că strada Calea Cisnădiei a fost reabilitată integral în urmă cu cel mult 4 ani și jumătate (nu mai țin minte dacă a fost deschisă toamna ori primăvada). O primă intervenție pe secțiuni a constructorului în baza garanției a fost deja realizată acum aproape 2 ani... lucrări care au mai ținut maximum un an. Acum, în prag de expirare a garanției, constructorul reasfaltează practic întreaga stradă. Nu e normal să te întrebi ce se va întâmpla după ce garanția expiră? Primele două lucrări de asfaltarea nu o creditează pe a 3-a cu o calitate durabilă în timp, deci în 2 ani atribuim alt contract de reabilitare totală sau urmează să frezăm periodic întreaga șosea pe banii municipalității? Această procedură este normală abia după vreo 5 ani de la reabilitare pentru Bulevarde (trafic greu) și 8 respectiv 10 ani pentru străzi cu o singură bandă pe sene/rezidențiale. Și un ultim apropo: despre lărgirea străzii la 4 benzi de la intersecția cu Dima și până la ieșirea din Sibiu (imposibil de realizat tocmai din cauza garanției străzii, care s-ar fi pierdut) ce se mai aude?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus