Marţi,
14.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Investiție de două milioane de Euro, pentru două noi clinici la Sibiu

Investiție de două milioane de Euro, pentru două noi clinici la Sibiu

Dent Estet a făcut la Sibiu cea mai mare investiție în segmentul de clinici stomatologice din această regiune. Două milioane de Euro au costat cele două clinici care funcționează oficial începând de astăzi. Printre dotările de ultimă generație se numără singurul centru de radiologie integrat într-o clinică din Sibiu, complet echipat și 100% digitalizat, un studio foto digital, o sală de training și un centru de pregătire și certificare a profesioniștilor din medicina dentară.

Două noi clinici stomatologice, una pentru adulți și alta dedicată exclusiv copiilor, au fost inaugurate astăzi la Sibiu, în prezența autorităților locale și a mai multor specialiști în domeniu. La eveniment a luat cuvântul, printre alții, și directorul executiv al Dent Estet. Cristian Taban spune că Sibiul nu a fost o alegere întâmplătoare.

„Noi am venit aici pentru oameni și pentru faptul că oamenii sunt vizionari”
„Este foarte emoționant să sărbătorim 20 de ani de când Dent Estet a apărut în România, aici la Sibiu, cu inaugurarea a două clinici. Nu întâmplător am venit la Sibiu, nu întâmplător suntem aici. Noi ne-am îndrăgostit de Sibiu la primele vizite aici și, căutând locații pentru noi, am descoperit această locație extraordinară și imediat Oana a avut viziunea acestei clinici aici. Imediat după am văzut o căsuță în Sub Arini, înconjurată de trei brazi, un loc în care copiii se vor simți supereroi. Sunt niște lucruri extraordinare aici. Un oraș nu este definit de mărimea lui. Toată lumea m-a întrebat de ce am venit la Sibiu, de ce nu am mers în orașe mari”, a declarat Cristian Taban, director executiv Dent Estet, la inaugurarea clinicii pentru adulți.

dent estet clinica dentara dentist stomatolog (19)

Clinicile au fost deschise în prezența lui Mihai Marcu, președintele Consiliului de Administrație al MedLife, un partener strategic al Dent Estet.

„Vin cu mare drag de fiecare dată, pentru că oamenii te primesc tot timpul cu brațele deschise la Sibiu. După parteneriatul strategic cu Polisano de acum doi ani, ne consolidăm, astfel, prezența la nivel regional, dar și aria de servicii oferite pacienților. Poziționat în inima țării, Sibiul este o alegere strategică în planul nostru de investiții și ne propunem ca în scurt timp să polarizeze și pacienți din județele învecinate inclusiv pe segmentul de stomatologie”, a spus Mihai Marcu.
dent estet clinica dentara dentist stomatolog (5)

Alături de reprezentanții celor două clinici stomatologice a fost și Elena Lotrean, fondatoarea Școlii Româno-Finlandeze și consul onorific al Finlandei în Sibiu și în Transilvania. Invitată să ia cuvântul la inaugurare, Elena Lotrean a vorbit despre importanța investiției, pe mai multe planuri.

dent estet clinica dentara dentist stomatolog (6)

„Am mai multe pălării. Una dintre ele cea de consul onorific al Finlandei în Sibiu și în Transilvania așa că și în partea economică mă bucur mult că Dent Estet este aici. O altă pălărie este cea de antreprenor și acolo recunosc acea doză de nebunie a soților Taban, de a face lucrurile de calitate și de a merge spre excelență. Acea doză de nebunie întotdeauna ne duce spre inovație și ne aduce și pe primele locuri”, a declarat Elena Lotrean.
 

Clinica Dent Estet Sibiu pentru adulți are o suprafață de 750 de metri pătrați și un număr de șapte unituri dentare A-Dec, liderul absolut în SUA. Este cea mai mare clinică stomatologică, 100% digitalizată din Sibiu și reunește sub același acoperiș toate specialitățile medicinei dentare.

dent estet clinica dentara dentist stomatolog (14)

Dent Estet 4 Kids Sibiu dispune de cinci unituri și se întinde pe o suprafață de aproape 200 de metri pătrați. Serviciile sunt personalizate și adaptate nevoilor copiilor și adolescenților, iar medicii sunt specializați exclusiv în tratamente dentare dedicate copiilor și relaționării cu aceștia. Clinica dispune de soluții pentru abordarea pacienților anxioși și oferă consultanță psihologică, pentru a spori confortul copiilor, dar și al părinților.

Receptie Dent Estet 4 Kids Sibiu

dent estet clinica dentara dentist stomatolog (17) dent estet clinica dentara dentist stomatolog (18) dent estet clinica dentara dentist stomatolog (14) dent estet clinica dentara dentist stomatolog (12) dent estet clinica dentara dentist stomatolog (13) dent estet clinica dentara dentist stomatolog (23) dent estet clinica dentara dentist stomatolog (21) dent estet clinica dentara dentist stomatolog (22)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Anonymus

Acum 5 ani

si cu locurile de parcare cum ramane? cate locuri de parcare au? legea prevede un loc la fiecare 5 angajati respectiv 1 loc la fiecare 5 pacienti. Unde sunt aceste locuri? Primaria Sibiu cum a dat acord de functionare si schimbare destinatie spatiu? Aveau doua garaje pe care le-au inchis si eu realizat spatii pentru clinica ca de parcat vorba aia se poate parca pe strada nu conteaza ca se blocheaza circulatia mai ales ca este si trecere de pietoni acolo... Cine a primit un plic cu o atentie pentru ca aceste lucruri sa fie posibile? De ce nu faceti o analiza completa si clara cu raspunsuri la intrebarile privind locurile de parcare. Alte firme se chinuie sa isi deschida activitatea dar sunt oprite pentru ca nu au locuri de parcare si aici se poate... Faceti un material in care sa raspundeti la aceste intrebari si sa aratam si partea negativa nu doar partea pozitiva ca oricum la clinica aia doar spuma sibiului va putea merge la ce preturi au...
Raspunde

Anonim

Acum 5 ani

De parca tu ai loc de parcare special amenajat la firma ta :))))
Raspunde

Haos

Acum 4 ani

Sibiu, fara viitor , oraș îngrămădit, sufocat , nu se mai respecta nimic , in nici un domeniu, totul e pe $ , așa zisi nemți au austrieci din Sibiu zisi investitori își fac de cap prin Sibiu , au SI cu ce, bineînțeles., Recomand de evitat pentru necunoscătorii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus