Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Bani suspecți a fi falși în Piața Cibin. S-au confiscat 14 bancnote de 50 de lei

Bani suspecți a fi falși în Piața Cibin. S-au confiscat 14 bancnote de 50 de lei

În această după-amiază, polițiștii au depistat în Piața Cibin mai multe bancnote care la prima vedere par false.  O persoană a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că mai mulți comercianți ar fi observat că unele bancnote a 50 de lei, oferite de către cumpărători ar fi fost false.  ”Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii sibieni au ridicat în vederea confiscării 14 bancnote a 50 de lei fiecare, acestea urmând a fi supuse unei expertize de specialitate pentru a se verifica dacă sunt false sau nu.  În funcție de rezultatul analizelor, se vor aplica măsurile legale conform competenței”, anunță purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter. Pentru a fi la curent cu elementele de siguranță ale monedei naționale, vă recomandăm să accesați acest link.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Su

Acum 5 ani

Si o parte din legumele comercializate par a fi false ( unele zici ca sunt facute cu imprimanta 3D iar altele sunt originale de la Dabuleni, Dragasani. ..desi pe ladite scrie Istanbul. ....din pura intamplare )
Raspunde

Nelu

Acum 5 ani

Sa fie de la individul de pe corneliu caposu cand iau zburat bani? politia a oprit langa indivizi, ia intrebat de sanatate?
Raspunde

Calin

Acum 5 ani

De unde stie olteanu pacii din Piata Cibin care sunt bancnote false si care nu ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus