X
piata-cibin-legume-tarani-14

Bani suspecți a fi falși în Piața Cibin. S-au confiscat 14 bancnote de 50 de lei

În această după-amiază, polițiștii au depistat în Piața Cibin mai multe bancnote care la prima vedere par false.  O persoană a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că mai mulți comercianți ar fi observat că unele bancnote a 50 de lei, oferite de către cumpărători ar fi fost false.  ”Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii sibieni au ridicat în vederea confiscării 14 bancnote a 50 de lei fiecare, acestea urmând a fi supuse unei expertize de specialitate pentru a se verifica dacă sunt false sau nu.  În funcție de rezultatul analizelor, se vor aplica măsurile legale conform competenței”, anunță purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.
Pentru a fi la curent cu elementele de siguranță ale monedei naționale, vă recomandăm să accesați acest link.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Su

  Si o parte din legumele comercializate par a fi false ( unele zici ca sunt facute cu imprimanta 3D iar altele sunt originale de la Dabuleni, Dragasani. ..desi pe ladite scrie Istanbul. ….din pura intamplare )

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nelu

  Sa fie de la individul de pe corneliu caposu cand iau zburat bani? politia a oprit langa indivizi, ia intrebat de sanatate?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact