Marţi,
14.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Bărbat înjunghiat de mai multe ori, în propria casă. A fost găsit de fiica lui

Bărbat înjunghiat de mai multe ori, în propria casă. A fost găsit de fiica lui

Un bărbat a fost găsit azi-noapte de fiica sa, în propria casă. Se pare că acesta ar fi fost înjunghiat de mai multe ori, mai ales în zona gâtului.

Potrivit polițiștilor sibieni, o tânără de 23 de ani a sunat la 112 azi-noapte, în jurul orei 1:30, spunând că tatăl ei, în vârstă de 62 de ani este decedat în locuința din Șura Mare. La fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale care au constatat că bărbatul prezenta mai multe plăgi înjunghiate la nivelul întregului corp, îndeosebi în zona gatului, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

„Întrucât există suspiciunea că bărbatul ar fi fost victima infracțiunii de omor, la locul faptei a fost chemat și un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Cercetările au fost preluate de procurorul de caz, urmând a se stabili toate circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului astfel încât să fie aplicate măsuri legale în consecință față de persoana vinovată de săvârșirea faptei”, arată sursa citată.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj tip C al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu. La sosirea  echipajului pacientul a fost găsit decedat din cauza numeroaselor plăgi tăiate și înțepate pe tot corpul (leziuni incompatibile cu viața), transmite Genu Scridon, din partea SAJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Filip

Acum 4 ani

Abominabil.... Sper ca TS ne va tine la curent cu acest caz (nu cum se face de regula) dar de, asta presupune multa munca...
Raspunde

Ion ionescu

Acum 4 ani

Eu nu inteleg cum de im ultima vreme in judet avem tot.mai multe crime si faote abominabile? Incepem sa semene Sibiul cu Vasluiul la.acest capitol.
Raspunde

dan

Acum 4 ani

peste 10.000 de puscariasi pusi in liberarte inainte de vreme, ceea ce a dus la: 1. mai multe crime comise de acestia 2. a fost transmis un mesaj ca vei scapa usor, fa ce vrei
Raspunde

Lex

Acum 4 ani

Mumtumiti-i PSD-ului ca a dat drumul puscariasilor... sa poata avea ei loc, probabil.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus