Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Accident pe Valea Oltului. Circulația este blocată total, la ieșirea din Călimănești

Accident pe Valea Oltului. Circulația este blocată total, la ieșirea din Călimănești

Un bărbat a fost rănit, în urma unui accident care s-a petrecut pe Valea Oltului, în această după-amiază. Din primele informații, ar fi implicate două TIR-uri.

Incidentul s-a petrecut la ieșirea din Călimănești, la podul Cârligul Mic. Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea, în accident au fost implicate două TIR-uri, unul de Bulgaria și unul de Turcia, iar șoferul primului autocamion a fost rănit. Conducătorul autocamionului înmatriculat în Turcia se deplasa pe sensul de mers VL-SB, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum (ploaie), iar semiremorca ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu celălalt TIR, care circula regulamentar, transmite sursa citată.

În acest moment, circulația este blocată total în zona accidentului.

85168227_2761976167199493_2274330937242157056_n

FOTO: Facebook/Orasul Brezoi

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Trecatot

Acum 4 ani

Cred ca ar trebui redenumita: valea mortilor!!! Nu e saptamana sa nu ne infioram de cel putin 2-3 accidente aici!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus