Luni,
06.05.2024
Partial Noros
Acum
22°C

Corp de cladire nou la AJOFM de l74.438 lei

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu a inaugurat în ultimele zile ale anului construcția noului corp de clădire, la sediul din strada Morilor, nr. 51 A.

”Investiția a fost propusă din 2011, având în vedere necesitatea acoperirii sediului, rămând ca la imobilul existent să se realizeze o etajare a clădirii și o mansardare a întregului imobil, rezultând la final parterul, patru etaje și o mansardă. Acoperirea sediului a fost necesară pentru desfășurarea activității în cele mai bune condiții, în situația în care mansarda oferă posibilitatea protejării ultimului etaj în condiții de vreme foarte rece sau impotriva temperaturilor foarte ridicate”, spun reprezentanții AJOFM.

Procedura de achiziție a lucrărilor de consolidare, compartimentare din interioare, etajare și mansardare a sediului a fost demarată din septembrie 2012, iar valoarea lucrărilor a fost de l74.438 lei cu TVA inclus.

”De asemenea, în cursul anului 2013, în perioada octombrie-decembrie s-a achiziționat și montat un lift necesar prentru crearea accesibilității persoanelor cu handicap locomotor la toate serviciile oferite de AJOFM Sibiu. Achiziția liftului a costat 163.650 lei”, mai spun reprezentanții Agenției.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

titi

Acum 10 ani

acum dupa micile proiecte asteptam pe alea mari ,adica noul spital regional ,dezvoltarea turismului in jud sibiu [mucanita si fortificatile de pe valea HIRTIBACIULUI ,STATIUNEA PALTINISI ,CARGOUL DE MARFURI LA AEROPORTU SIBIU ] ce s-a facut pina acuma sunt proiecte realizate de fosta comducere a consiliului judetean ,asteptam deasemanea proiectul modernizarri CF CULOARU 4 SI INCLUDEREA SIBIULUI IN NOD ADEVARAT DE TRANSPORT ATIT RUTIER CIT SI FEROVIAR ,de gargara suntem satui
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus