Sâmbătă,
04.05.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Cei care nu se ating de casieriile Tursib au preturi reduse la bilete

Promoţia prin care biletele Tursib au preţuri reduse cu 40% continuă şi în acest an, anunţă reprezentanţii societăţii de transport. Beneficiază de această reducere cei care plătesc biletele direct în autobuze, prin instrumentele de tip "contactless" emise de MasterCard şi Maestro (cardurile contactless). Prin această metodă, un bilet Tursib costă 0,89 lei, faţă de 1,5 lei cât este preţul întreg al unui astfel de tichet.
“Prin sistemul de plată cu card contactless oferim clienţilor noştri cea mai modernă, simplă şi fiabilă modalitate de plată a biletului de călătorie. Pe parcursul celor doi ani de când operăm cu acest sistem s-a dovedit că sibienii apreciază soluţiile inovative, astfel încât s-a ajuns ca în luna decembrie 2013, numărul de bilete vândute cu card contactless să reprezinte peste 8% din totalul biletelor vândute”, declară Adrian Popa, directorul Tursib, într-un comunicat de presă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Adrian Popa

Vizualizari: 581

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Dan

Acum 10 ani

Amintiti si de dobanzile contului la brd care sunt foarte mari,cont prin care se plateste acel asa-zis bilet mai ieftin.praf in ochi!
Raspunde

dd

Acum 10 ani

Subscriu comentariului de mai sus.As vrea si eu card contactless, dar nu prin BRD care au comisioane multe si mari.Cred ca ar trebui gasita o alta solutie ce sa nu depinda doar de o banca anume.
Raspunde

Gruia

Acum 10 ani

Dragul de BRD, vrea si el sa stie pe unde ma plimb eu cu autobuzul.
Raspunde

solutie

Acum 10 ani

normal se pot face cardurile acestea la orice banca, numai sa fie MasterCard sau Maestro, cu cip contactless. Eu am la alta banca si functioneaza. Numai sa nu fie VISA, acelea nu merg.
Raspunde

owy

Acum 9 ani

Am o intrebare; Se poate plati cu orice card MasterCard cu cip contactless de la orice banca din Romania
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus