Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Descindere DNA: Sunt cercetate posibile fraude la Carpatica Asig

ACTUALIZARE
Condamnat în anul 2012 la un an și șase luni de închisoare cu executare, pentru dare de mită, omul de afaceri Ilie Carabulea a fost revocat atunci din funcția de președinte și membru al Consiliului de Administrație al societății de asigurări Carpatica Asig. Același lucru l-a făcut și în cazul Băncii Carpatica. 
 
ACTUALIZARE
Sunt în desfășurare în această dimineață perchezitii la 17 adrese din Bucuresti și Sibiu, majoritatea sedii ale Carpatica Asigurări. Din primele informații,  sunt cercetate posibile legături între angajații societăților sibiene și funcționarii din cadrul Autoritatății de Supraveghere Financiară (ASF). Acțiunea procurorilor vizează suspiciuni privind săvârșirea deinfracțiuni de corupție, cum ar fi luare si dare de mită, folosire de informații care nu erau publice în interes personal și fals în înscrisuri. 
 
Procurorii DNA au descins astăzi la mai multe societăți ale omului de afaceri Ilie Carabulea. Pâna la această oră procurorii au început verificări la Centrul de Afaceri. Vom reveni cu amănunte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

carcasulea

Acum 10 ani

Uraaaa, sa ne traiasca puscariasul!
Raspunde

inalta curte

Acum 10 ani

il saltam din nou pe maestru!
Raspunde

carcasulea

Acum 10 ani

A fost deja saltat de catre DNA.
Raspunde

Cosmin

Acum 10 ani

Bucurati-va prostilor de raul altora!
Raspunde

ancuta

Acum 10 ani

lasa dl cosmin ca si carabulea s-a bucurat de raul altora, asta a fost hrana lui de zi cu zi. acum ar fi momentul ca amaratii aia care au avut probleme cu el sa vorbeasca.
Raspunde

ela

Acum 10 ani

Vezi tu Cosmine , cred ca e vorba de dreptate . Am ajuns sa ne bucuram cand se intampla ceva normal , gen justitie . Ma indoiesc ca s-ar bucura cineva de acuzarea unui nevinovat .
Raspunde

cel

Acum 10 ani

cand vin la medias sa vada dnaul ce fac serviceurile cu asigurarile
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus