Luni,
06.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Guvernul vrea sa inaugureze lotul 3 al autostrazii Sibiu-Orastie in decembrie. Ponta vrea in 16 noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Sebeş, că lotul 3 al Autostrăzii Sibiu-Orăştie va fi finalizat în acest an, iar compania de construcţii care realizează acest tronson s-a angajat să îl termine fără noi sume de bani din partea statului român, termenul fiind luna decembrie.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, când va fi terminat lotul 3 al Autostrăzii Sibiu-Orăştie, premierul Victor Ponta l-a întrebat, la rândul său, pe ministrul Transporturilor, Dan Şova, prezent în sală, iar acesta a răspuns că termenul este decembrie 2014, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Din păcate, compania care a executat, ştiţi foarte bine, a avut o problemă tehnică pe şase kilometri unde s-a dărâmat dealul şi în baza ultimelor negocieri şi angajamente anul acesta vor face, fără acele noi sume de bani din partea statului român", a spus Ponta.

Întrebat când va inaugura şi acest tronson de autostradă, Victor Ponta a glumit răspunzând că în 16 noiembrie dimineaţa va face inaugurarea noii autostrăzi şi făcând astfel trimitere la data alegerilor prezidenţiale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

fane

Acum 10 ani

ba husani de alba ,multumiti lui johannis si boteesh ca a modernizat aeroportu si vine nemti repede in 2 ore ,ca de asteptati pina va termina astia autostrada ereti toti fugiti in spania la cules de capsuni si de spalat babe la***,ba primar de sebes nu te mai da cocos si vino si pupai miinile lui johannis ,ca acum 2 ani cind am trecut prin localitatea voastra erau numai oameni deznadajduiti s-a nu mai vorbim ca nu era tipenie de om ,cred ca erau toti la oficile de somaj si lasa infatuarea multumeste lui dumnezeu ca ai la 50 de km pe acest om [johannis ,ca de asteptai dupa ,ponta erai ca aia de la holchim ,mai modest mocane
Raspunde

adiarc

Acum 10 ani

bai mincinosilor..chiar ieri am postat poze din zona Aciliu, unde trebuie relizat si un tunel - lucrare de anvergura....era zero activitate...campanie electorala ieftina...PAPAGALILOR
Raspunde

Limba româna

Acum 10 ani

\"... Sibiu-Orăștie decembrie...\" Si la voi jurnalismul devine o farsa...
Raspunde

stopfracturare

Acum 10 ani

Duminica, 6 aprilie, ora 16, Piata Mare, Sibiu! Ziua Nationala ANTI-Fracturare hidraulica. Event Facebok: facebook.com/events/272826889545175 Cititi, nu va lasati manipulati! Nu aveti voie sa fiti impasibili la otravirea Romaniei!
Raspunde

beton

Acum 10 ani

vad ca psd face austrazi, pd-ul drum de carute
Raspunde

Autostrada

Acum 10 ani

Autostrada pe youtube https://www.youtube.com/watch?v=7hrU67zJVgQ
Raspunde

siby

Acum 10 ani

Comunistii de azi,....comunistii de maine,....si pinguinii....
Raspunde

siby

Acum 10 ani

De ce oare nu i-am luat pe chinezi sa ne construiasca autostrazile. In China se dau in folosinta in medie 8000 km autostrazi/an......... ***en.wikipedia.org/wiki/Expressways_of_China
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus