Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Cine vrea sa admire rechini vii, adusi la Sibiu din Golful Mexic si Filipine?

În perioada 31 Octombrie – 9 Noiembrie sibienii sunt invitaţi în parcarea Shopping City Sibiu să admire o inedită expoziție de rechini vii.

Cei patru rechini sunt aduși din Franța, unul dintre iei fiind salvat de către un biolog marin francez din Golful Mexic pe parcursul unei catastrofe petroliere, ceilalți trei provenind din zona Filipinelor și Californiei. Rechinul de recif, rechinul de recif negru, rechinul infirmieră si rechinul leopard vor înota în 15.000 litri de apă de mare, în acvarii uriașe, cel mai mare exemplar având o lungime de 2,5 metri.

”Scopul turneului este de a schimba opinia negative a oamenilor despre aceste animale marine, parte a ecosistemului marin. Expoziția este cu intrare iar prețul unui bilet este de 10 lei pentru copii și 12 lei pentru adulți”, au transmis reprezentanții mall-ului sibian.

Programul expoziției: luni – vineri 12:00 – 20:00 și sâmbăta – duminică 10:00 – 20:00.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 488

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

eu

Acum 9 ani

Stefane, mai exact care din IEI ?
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Săracii rechini, cred că mai nimerit ar fi să încercăm să schimbăm opinia negativă a rechinilor despre oameni.
Raspunde

hahah

Acum 9 ani

cum care iei? rinichi iei! pardon! e vorba de rechini.
Raspunde

iulia

Acum 9 ani

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

RECHINI VII? Exotici? Pai nu aveti destui LOCO?
Raspunde

sibianca

Acum 9 ani

Sibiencele vor vota fara chiloți, să le fută-n chizdă toți !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus