Luni,
06.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Ce melodie are la telefon Mitropolitul Ardealului?

Înalt Prea Sfințitul Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, a luat parte joi la ultima ședință a Consiliului Județean Sibiu pe anul 2014. Ca invitat de seamă, Mitropolitul a luat loc la prezidiu, alături de conducerea CJ.

Pe la jumătatea ședinței, în timp ce consilierii votau proiectele pe ordinea de zi, în sală se aude cântând o slujbă religioasă. Moment în care mitropolitul se rotește ușor pe scaun, caută discret pe sub veșminte, scote telefonul și oprește slujba. Apoi se întorce către consilieri și asistă în continuare la ședință.

La sfârșitul ședinței, ÎPS Laurențiu a fost rugat să adreseze câteva cuvinte audienței. ”Vă mulțumesc din tot sufletul pentru toate hotărârile pe care le luați aici și pentru toți cei care beneficiază de ele”, a spus mitropolitul, printre altele.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

15 comentarii

sf lucifer

Acum 9 ani

si eu ma asteptam la ac/dc - highway to hell
Raspunde

ocean

Acum 9 ani

eu la \"vine politia, vine ca sa ma ia\" :)))))
Raspunde

insularu

Acum 9 ani

da-i dreaq de tzapi puturoshi
Raspunde

wtf

Acum 9 ani

uite crucea intre doi nesimtiti !
Raspunde

Magda

Acum 9 ani

Ipocriti ,si \"preasfintitul\" si \" preanesfintitul\"! Sintem naivi sa-i mai credem ?
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Dar, totuși, ce caută un popă la ședința consiliului județean, într-un stat laic, în sec. XXI???
Raspunde

%

Acum 9 ani

Te cauta pe tine,tovarasu joseph!
Raspunde

radu

Acum 9 ani

Iron Maiden - The Number of the Beast
Raspunde

miha

Acum 9 ani

O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castiguri de 300 de dolari lunar! Trebuiesc doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet..Oferta este foarte serioasa.Pentru detalii trimite info la adresa ***
Raspunde

INTERESANT?

Acum 9 ani

Pai, dragi de la Turnul, sincer considerati ca asta ar fi o veste atat de interesanta? O pierdere de timp!
Raspunde

12

Acum 9 ani

Mayhem cu De Mysteriis Dom Sathanas
Raspunde

Popii în politică

Acum 9 ani

Băi, lăsați popii în biserici, nu-i aduci prin consilii. Gata, au trecut alegerile, nu mai are cine să pună botul la mizeriile PSDiste. Sau dacă tot aduceți popi, atunci de la toate cultele. Zici că suntem ceva stat musulman.
Raspunde

@12

Acum 9 ani

Bai si cu Brasovul chiar nimic ca deja m am plictisit sau te -ai inMuiat !
Raspunde

inaltpreapacatosul

Acum 9 ani

nu stiu cate pacate colective mai fac preotii sibieni, dar ca in frunte cu IPS vorbesc in timpul slujbei asta stiu si ma revolt. Unde esti tu Iisus Doamne....
Raspunde

vasiladi

Acum 9 ani

popii sa isi faca datoria in biseica! ala-i locul lor de munca! si la cununii,botezuri,innormitari sa nu mai cerseasca bani! daca s-a propus impozitarea c....lor,sa fie impozitati si preotii,ca toti mai au cite o afacere,un cimitir privat,un dric mercedes,sau cu cai etc!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus