Sâmbătă,
04.05.2024
Partial Noros
Acum
20°C

Este paine? E si evaziune fiscala!

900 de amenzi în valoare totală de peste 160 de mii de euro, precum și 22 de dosare penale întocmite sunt printre rezultatele anunțate de polițiștii sibieni în urma acțiunilor de combatere a evaziunii fiscale din zona panificației, în întreg județul.  Potrivit datelor anunțate de Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, anul trecut, în perioada 1 februarie – 23 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sibiu au efectuat mai bine de 3.500 de controale atât la producătorii de produse de panificaţie, cât şi la cei care comercializează produsul finit către populaţie.
”Poliţiştii au întocmit 22 dosare penale, dintre care 16 la Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale şi 6 la Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe. În cadrul dosarelor penale sunt bănuite 18 persoane. De asemenea, au fost aplicate 902 sancţiuni contravenţionale, dintre care 267 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 635 la alte acte normative. Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate este de 736.266 de lei”, informează reprezentanții Poliției sibiene.
 

Echipele de poliţişti au efectuat 3.590 de controale, dintre care 7 la depozite de cereale, 21 la unităţi de morărit, 101 la unităţi de panificaţie, 45 la unităţi de patiserie, 55 la distribuitori, 826 la comercianţi, 4 la importatori, 306 la persoane fizice. Au fost verificate şi 2.225 de mijloace de transport”, comunicat IPJ Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

jjs

Acum 9 ani

Frateeee......si politia economica e pe traseu, nu ajunge Antifrauda??? Ne omorati cu totul, stim ca trebuie sa scoateti banii cheltuiti pe campanie dar haideti pe rand nu toti odata ca riscati sa ramaneti fara paine.
Raspunde

miha

Acum 9 ani

Cred ca a venit momentul sa faci o schimbare in viata ta. Este necesar sa ai -peste 18 ani, - calculator si internet - sa fi serios -sa ai vointa -si multa rabdare. Programul este part-time, 2-3 ore pe zi. Se lucreaza de acasa, nu este necesar experienta. Si vei avea suportul meu permanent. De ce sa aplici la acest anunt? Ca sa ai independenta ta financiara, sa ai succesul tau, sa fi un om liber si sa ai o afacere prospera, sa fi propriul tau stapan. Investeste putin din timpul tau, sa iti asiguri viitorul. Pentru mai multe detalii , trimite-ti mesaj cu textul “info” la email: ***
Raspunde

@miha

Acum 9 ani

Cred ca a venit momentul sa faci ciocu mic...si sa dispari dreaq cu oferta ta penibila...MARS!!!!!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus