Vineri,
03.05.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Deputatul Ovidiu Gant, dupa ce a mers 7 ore cu trenul: Este revoltator!

Deputatul de Sibiu, Ovidiu Ganț, a declarat marți într-o conferință de presă că autostrăzile Sibiu-Pitești și Sibiu-Brașov ar trebui să fie primordiale pentru Guvern, în condițiile în care transportul pe calea ferată este dezastruos, iar Sibiul fără aeroport s-ar fi aflat într-o situație foarte grea.

”Faceți un exercițiu de imaginație și gândiți-vă ce ar fi fost dacă Sibiul nu avea aeroport? În ce situație catastrofală ar fi fost? Eu utilizez frecvent căile ferate, spre amuzamentul tuturor. Ieri am venit de la Timișoara la Sibiu și am făcut șapte ore drum, este revoltător! Situația este catastrofală în orice direcție te-ai deplasa din Sibiu, fie spre Copșa-Mică, fie spre Brașov sau Vâlcea. Am să aduc permanent în discuție această problemă. Cele două proiecte de autostrăzi, spre Pitești și Brașov, sunt vitale pentru Sibiu. Spre vest există un orizont de timp că se va termina autostrada la un moment dat”, a declarat Ovidiu Ganț.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Ovidiu Ganț

Vizualizari: 258

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

15 comentarii

alzara

Acum 9 ani

Traian Basescu aprecia elicopterul (exclus SMURD) .Altii avioanele.Restul...
Raspunde

wwww

Acum 9 ani

Cu trenul ar fi cazul sa calatoreasca si iohannis&ponta ....sa vada ce jalnic a ajuns CFR-ul...si mai vrem in Schengen? sa fim seriosi ,noi n-avem infrastructura nici macar ca tarile vestice-n 1930!
Raspunde

Trenul tuc-tuc-tuc

Acum 9 ani

Nu este nicio rusine sa calatoresti cu CFR-ul, ba chiar este un lux la preturile practicate! Unul din avantajele deplasarii cu trenul este ca nu ti se face rau de la serpentine, insa ti se face rau cand vezi cum trece timpul! E loc de investitii in caile ferate :)
Raspunde

lie

Acum 9 ani

Mai bine lua cotetul lui karansulea ca ajugea mai repede.
Raspunde

wtf

Acum 9 ani

cel mai bine ar fi ca tti parlamentari sa traiasca din salariul meseriei pe care au practicat pana au ajuns in parlament. daca ai fost medic stai tata cu salar de medic, daca ai fost sofer stai cusalar de sofer. Poate in acest felar face legile mai cucap si ar avea in propriul buzunar realitatea. Si ar mai fi ceva chiar daca primesc masina de serviciu, absolut toate cheltuielile cu intretinerea acesteia asigurari si carburant sa il achite din propriul salar conform meseriei pe care au profesat-o.
Raspunde

@5.

Acum 9 ani

daca platesti in banane, or sa vina maimute.
Raspunde

###

Acum 9 ani

În primul rând trebuie să se vadă de ce se circulă atât de rău pe calea ferată? Ce probleme sunt?
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Și marmota împacheta ciocolată.... Pe același raționament, dacă te muți la altă firmă pe un post mai bun, ar trebui să rămâi cu salariul de îngrijitor la zoo ca tine??????
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

mare si urata problema cu cfr-ul ! nici nu stii de unde sa incepi ! mai merg, destul de rar, la medias. gara sb misuna de homeless (oameni ai strazii), cand intri in gara pute efectiv a hoit. degeaba comentezi doamnelor de la bilete. politia locala sau cfr ce doamne iarta face? peroanele hai ca le poti \'\'inghiti\'\' dar pasajul subteran cred ca e cel mai urat vazut de mine in tara asta. IN OCCIDENT SI STATELE UNITE SE PRACTICA MERSUL CU SISTEMELE DE TRANSPORT IN COMUN ! de la business la politic ! exceptie fac demnitarii de rang foarte inalt si capetele incoronate. la noi in tara auzi vreun demnitar (factor de decizie) sa circule cu cfr-ul sau metroul/tramvai etc ? NU ! de asta si suntem unde suntem. CFR-UL E UN MORT CLINIC TINUT IN VIATA SI SE PARE CA NU MAI POATE FI DECONECTAT DE LA APARATE. si de maine daca printr-un miracol ar veni la cfr o administratie incredibil de competenta si ne corupta, tot ar dura 1, 2 decenii ca situatia sase amelioreze vizibil si unitar. avem o retea foarte mare, si cfr-ul detine enorm de multe cladiri si terenuri.
Raspunde

cfr

Acum 9 ani

ba nu ,johannis a facut ,dezastru in tot ce a insemnat ,calea ferata si drumuri ,johannis este de o luna presedinte ,punei s-a se plimbe pe toti sinstri ai transporturilor din 90 pina in 2014 ,ba astia au umblat prin toata lumea civilizata ,ce nu au vazut cum se circula in europa vestica ,ba ete mai mult decit suspecta numirea al celui mai mare sinistru a transporturiloe [berceanu ] si nu o data de 3 ori ,ba de ce crezi ca sta ascuns ,asta a fost smecheru din partid ,,va fac bogati pe toti,far ciocu mic ca va am iregistat ,si oltenasu a facut ce se pricepe mai bine ,adica ,una mie una tie m1,2,3 din nou mie si una voua ,johannis pune justitiabili s-a caute in dosarele de investiti in drumuri si toti bani urmariti si adusi inapoi la bugtu tari s-a vezi ce surpriza vei acea se va aduna bani s-a faci vreo 1000 de km de autostrada si interlopi care au condus tara om ultimi 25 de ani unde le este locu la hoti si tilhari la drumu mare ,la pirnaie ,multi din acesti tepari ai tari au trecut de 60 de ani si au posibilitatea in cantonamentu pe termen lung de la jilava ,poarta alba ,aiud ,gherla sa-si scrie carti ,s-a mai reduca din pedeapsa ,s-a vezi valuri de scriitori de romane in tara noastra
Raspunde

Q10

Acum 9 ani

este foarte rusinos ca azi sa nu ai companier de avi- on care circula Sibiu-Bucuresti si spre alte orase din tara precum trenul,noi vrem sa fim EUROPENI doar dupa ideea primului ministru si fiecarui ministru al transporturilor.RUSINE.
Raspunde

cetateanu europeanu

Acum 9 ani

E foarte rusinos ca avem o retea de cale ferata si acum e pusa pe linie moarta.
Raspunde

alo

Acum 9 ani

Ce spirit de observatie are si rozaliul asta....!!!
Raspunde

eu

Acum 9 ani

oricum, a facut 7 ore cu un tren direct, daca mergi de la sibiu la iasi ( de exemplu), faci 12 ore, ca trebuie sa schimbi trenul la vintul de jos si mai astepti pina vine \"legatura\".....sunt o multime de rute care nu au curse CFR directe si se pierde o zi intreaga pina la destinatie...
Raspunde

wtf

Acum 9 ani

pentru 8, cei alesi ca deputati sau senatori au fost propusi pe liste de partid, daca tu jignesti in stanga si in dreapta inseamna ca esti o persoana aflata in slujba unui asemenea ales. Si iti mai adaug ceva daca te muti la o firma pe un post mai bun te duci sa muncesti/ produci ceva mai mult pentru ca in mediul privat nu freci menta ca in parlament si nici nu ai trei luni concediu. Asa ca daca ai scapat cumva de la zoo pentru ca un ingrijitor a plecat pe un post mai bun ne meritam soarta. Cu jignirile e altceva si nu cred ca am jignit pe cineva, spre deosebire de tine, si asa cum am mai scris cred ca tu ai scapat de la zoo ! Animalul care te caracterizeaza, te las pe tine sa il identifici sau sa il privesti in oglinda !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus