Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Ateliere de povesti la Teatrul Gong din Sibiu

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu organizează în perioada vacanței intersemestriale (2 – 6 februarie) o serie de cinci ateliere de creație, care au ca temă reinventarea poveștilor cu ajutorul pietrelor pictate manual.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani sunt invitați să descopere aventurile lui Dorothy și a prietenilor săi în căutarea Vrăjitorului din Oz reinventând povestea originală. Ingeniozitatea pe care o implică născocirea unei povestiri sau a unei lumi și personaje de altundeva dezvoltă inteligența copiilor prin abordarea imaginației ca funcție principală în formarea unei gândiri critice bazate pe joc. Experiența devine una cu totul distractivă întrucât personajele prind viață prin pictarea unui set de pietre de râu cu ajutorul cărora cei mici se vor alătura grupului pentru a reinventa scene din povestea Vrăjitorului din Oz.

„Atelierele de pictură din această vacanță vor fi coordonate de Diana Ribana, artist plastic angajat al Teatrului Gong din Sibiu. Diana Ribana este fashion designer, a absolvit cursurile de design vestimentar de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și se caracterizează ca un om mereu optimist și plin de culoare”, spun reprezentanţii Teatrului Gong.

Atelierele vor avea loc în fiecare zi, în perioada 2 – 6 februarie, începând cu orele 11:00. Durata aproximativă a unui atelier este de două ore. Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00, în limita locurilor disponibile. Prețul unui bilet este de doar 7 lei și include toate materialele necesare. Se recomandă ținuta lejeră și încălțăminte de interior. La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus