Luni,
06.05.2024
Partial Noros
Acum
23°C

Baut, a intrat cu masina intr-un cap de pod. Masina a ars in totalitate, soferul a fost scos de prieteni

Inconștiența unui șofer de 24 de ani era să coste nu mai puțin de cinci vieți. Din fericire, nu l-a costat decât mașina.

Tânărul s-a urcat la volan sâmbătă spre duminică noaptea, după un chef la care nu s-a ferit să bea alcool. În jurul orei 3 dimineața a luat în mașină alți patru prieteni, toți din Șeica Mare și au plecat spre casă. În localitatea Răvășel, tânărul, care conducea cu viteză, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un cap de pod.

Mașina a luat aproape imediat foc, dar cei patru pasageri ai autovehicului au reușit să iasă singuri, la timp. Ei l-au scos din mașină și pe șofer. "La testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, s-a constat că acesta prezenta un rezultat de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Rănit grav, şoferul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a şi rămas internat", se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Alţi doi pasageri, cu vârste de 18, respectiv 24 de ani au fost răniţi uşor, fără a necesita internarea. Ceilalți doi tineri nu au suferit leziuni.

Șoferul este acum cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea autovehiculului sub influenţa alcoolului constituind o circumstanţă agravantă.  

Coincidența face că, în urmă cu mai puțin de o săptămână, un alt accident s-a produs în zona Șeica Mare, iar un Logan a luat foc. Atunci, însă, șoferul, care era singur în mașină, nu a fost ajutat de nimeni să iasă și a murit carbonizat. Citește despre acest accident AICI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus