Vineri,
03.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Atentie se schimba ora! Duminica dam ceasurile inainte cu o ora

În noaptea de sâmbătă spre duminică România va trece la ora oficială de vară, astfel ceasurile vor fi date înainte cu o oră, ora 03:00 urmând să devină ora 04:00.

Ziua de 29 martie, respectiv ultima duminică din luna martie în care se face trecerea la ora de vară, va avea doar 23 de ore, fiind cea mai scurtă zi din an.

Pe perioada lunilor de vară, când soarele răsare la ora 04:30 şi apune la ora 20:00, s-a recurs la această convenţie, aplicată în România din anul 1979, pentru folosirea optimă a luminii naturale şi reducerea iluminatului artificial.

Potrivit Mediafax, trecerea la ora oficială de vară nu va afecta mersul trenurilor de călători, dar vor fi întârzieri pentru 69 de trenuri aflate în circulaţie între orele 03.00 şi 04.00 (ora de iarnă). Astfel, şase trenuri internaţionale, 26 InterRegio şi 37 Regio vor ajunge la destinaţii la alte ore decât cele din programul obişnuit.

Foto: www.opiniatimisoarei.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 272

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

7 comentarii

sory

Acum 9 ani

Vă puteţi depăşi frica de eşec, mergând cu încredere în direcţia visurilor voastre şi acţionând ca şi cum ar fi imposibil să eşuaţi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la *** [email protected]
Raspunde

Oferta exceptionala !

Acum 9 ani

Oportunitate locuri de munca. Avem oferte exceptionale pentru cei care au cel putin studii medii si cunostinte minime de lucru la calculator.Veti vedea ca merita! Salarizarea este motivanta , asiguram curs gratuit de instruire,training permanent si contract legal! Cereti informatii la ***: [email protected]
Raspunde

Klaus Werner Chiolhannis

Acum 9 ani

Si pe cocosul din vecini cum dreaq pot sa-l dau inainte cu o ora?...oare desteptul forumului-josepf-sau natangu ma pot ajuta?:))))))))))))))))))))))))))))))))
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

*** Comentariu moderat
Raspunde

joseoh

Acum 9 ani

Ok.
Raspunde

Achtung ciobanilor , achtung !

Acum 9 ani

Indiferent de ora, tot Brasovul va fi Capitala Regiunii Centru !!!!!
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

A mai analizat cineva propunerea de acum doi ani a lui K. Iohanis de a adopta Ora Europei Centrale ? Decalajul de fus orar al Bucurestiului e egal cu al Parisuluisi Madridului (in raport cu Berlin -Viena Roma) -de sens opus ; ar mari gradul de integrare EU (daca s -ar ralia si Bulgaria + Grecia) .Balcanii de vest sunt sincroni Europei !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus