Sâmbătă,
04.05.2024
Partial Noros
Acum
20°C

Sibian jefuit in centrul Sibiului. A ramas fara portofel

Un sibian a fost jefuit ieri seară în zona centrală a Sibiului, patru persoane acostându-l și lăsându-l fără portofel.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 23:30, Poliția Municipiului Sibiu fiind sesizată de un sibian despre faptul că, în timp ce se afla în parcul situat între strada Gimnasticii și Bulevardul Corneliu Coposu, a fost acostat de patru persoane, una dintre acestea sustrăgându-i portofelul.

”În urma activităților specifice desfășurate cu operativitate, polițiștii au reușit prinderea și identificarea persoanelor în cauză. Este vorba despre doi bărbați cu vârsta de 20, respectiv 26 de ani, și două femei cu vârsta de 15, respectiv 21 de ani, toți domiciliați în municipiul Sibiu”, au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Bărbatul în vârstă de 20 de ani este bănuit că ar fi sustras portofelul victimei, motiv pentru care a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă ca urmare a săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 228 aliniatul 1, respectiv art. 229 alineatul 1 din Codul Penal.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Radu

Acum 8 ani

Marti seara pe Nicolae Balcescu in jurul orei 22 am fost la un pas sa fiu talharit de 5 tineri intre 18-22 de ani...mergeam vorbind la telefon si m-am trezit cu ei inconjurandu-ma. Mi-am dat seama ce intentii au si am schimbat brusc directia de mers iar ei si-au abandonat ideea...cred ca vroiau sa imi ia telefonul de la ureche dar au ezitat in momentul in care mi-am dat seama ce vor sa faca. La acea ora centrul era destul de populat dar se pare ca aceste jeguri umane nu au nici un fel de teama ca pot fi vazuti...Centrul Sibiului nu mai e sigur de cativa ani si Politia care patrula odata nu mai exista...ce se intampla cu turistii? Ce imagine iti faci ca oras cand nu iti poti proteja locuitorii si turistii nici macar in centrul orasului? Se aude Primaria? Politia Locala? Jandarmeria? Politia?
Raspunde

andra

Acum 8 ani

tigani liui cioaba,scoliti pe rahova,aiud etc sint pe faza!
Raspunde

xyz

Acum 8 ani

Astia mertita legati de un stapl in Piata Mare si lasati sa se uste la soare cateva zile, cu paine si apa doar atat cat sa nu moara de foame sau de deshidratare. Postati poze cu ei, sa-i vada toata lumea!
Raspunde

ghita

Acum 8 ani

no pai si ei ca tot sibianul..... unii fura portofele, altii bani de la handicapati, altii bani de la bolnavii de cancer(gen vonica), altii gaz de la e-on. cred ca ar fi misto sa vedem un sibian care nu fura..
Raspunde

ghkl

Acum 8 ani

ghita cred ca is consateni de ai tai olteni niste negri fustrati ca si tine. Fa un bine lumi si ia-ti gasca de hoti infecti si prostituate si dispari de pe fata pamantului
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus