Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Spectacolul "Eu, Rodin“ va fi prezentat in Portugalia

„Eu, Rodin“ de Patrick Roegiers, în regia lui Mihai Măniuţiu va fi prezentat pe scena Palco Grande, în cadrul celei de-a XXVIII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de la Almada, Portugalia. „Eu, Rodin“, este un spectacol de teatru - dans axat pe două tipuri de raportare la iubire şi la creaţie - unul egocentric şi unul distructiv. Spectacolul Teatrului Naţional „Radu Stanca” a avut premiera la Sibiu pe data de 3 iunie 2004. Cea de a XXVIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Almada va avea loc în perioada 4 - 18 iulie şi reuneşte producţii din Franţa, Germania, Marea Britanie, Italia, Spania, România, Tunisia, Chile şi Statele Unite ale Americii. Programul acestei ediţii a festivalului îşi propune să aducă în prim plan producţii inovatoare ce folosesc diverse tehnici de expresie pentru a scoate în evidenţă fiinţa umană în relaţie cu lumea din jur. Spctacolul va avea loc miercuri, 6 iulie, de la ora 22:15.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus