Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Sibiu Walk of Fame a fost finalizata. Mai raman stelele de amplasat

Reprezentanții DPC au finalizat lucrările de realizare a ”aleii celebrităților” din Parcul Cetății din Sibiu. Pe această alee, săptămâna viitoare este programată ”dezvelirea” primelor șapte stele, care poartă numele unor personalități care au marcat pozitiv viața culturală și sportivă a Sibiului.
”Prin 10 sau 11 iunie sunt gata și stelele. O să vină”, a anunțat azi primarul Klaus Johannis. ”Stelele” respective vor fi amplasate pe dalele care marchează linia mediană a aleii. Inaugurarea oficială a aleii denumită ”Sibiu Walk of Fame” este programată pe 15 iunie. Vor primi câte o stea Ariane Mnouchkine – regizor, Eugenio Barba – regizor, Sasha Waltz – coregraf, Silviu Purcărete – regizor, Declan Donnellan – regizor, George Banu – om de teatru şi Nakamura Kanzaburo XVII – actor Kabuki.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

24 comentarii

gelu

Acum 10 ani

dar din astia...doctori,ingineri....nu aveti ?
Raspunde

alex

Acum 10 ani

ce bine arata arata foarte bine! felicitari!
Raspunde

lol

Acum 10 ani

Ba alex, ti-am mai spus ca felicitarile si darul dupa dansul miresei! Nu te dor buzele si limba de la atata lins in gaoz de primar roz?
Raspunde

lulu

Acum 10 ani

Felicitari d-le Johannis.Continua-ti investitiile,oamenii constienti va sustin.Pacat de d-l Bottesch,altfel se dezvolta si judetul,da asa e cind ramii la mina romilor,frustratilor si a inconstientilor.
Raspunde

fanica

Acum 10 ani

acum s-a vezi copy -paste la astia de isi dau note singuri si au tupeu s-a si ne evalueze dindune note asai cind cei de ne reprezinta lucra pervers cu doua identitati
Raspunde

ctc

Acum 10 ani

arata foarte bine..pacat de cei nominalizati nu stiu de ce nu rugati un ziar sa faca un sondaj asupra personalitatilor care chiar ar merita sa primeasca o stea pe Sibiu Walk of Fame..sau macar prezentatii pe necunoscutii astia ca sa ne dam si noi seama de ce au fost nominalizati pentru asa o onoare..
Raspunde

ctc

Acum 10 ani

edit: prezentati-i
Raspunde

www

Acum 10 ani

\'\'Necunoscutii\'\' astia, sunt necunoscuti pentru publicul care NU merge la teatru. Nu au nevoie de nicio prezentare, dar daca totusi va intereseaza, si asta e un semn bun, va puteti informa si singuri. Sfantul GOOGLE este la indemana oricui.
Raspunde

io

Acum 10 ani

frumos
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

@1, ba da, avem o alee intreaga in cimitir care poarta numele de Zeno Popovici!
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

o porcarie. Acolo era asfalt in stare buna, fiind destinat doar traficului pietonal. Se puteau folosi banii respectivi pentru a amenaja alte trotuare, sau macar o straduta. Dar asa, calcam in picioare \"personalitatile\" orasului.
Raspunde

usor

Acum 10 ani

Acuma mei trebe unu´sa curete grafitti-ul de pe ele, macar odata pe saptamana.
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

Eu lasam PIETRIS simplu pe alei acolo..sa respire pamantul si sa primeasca apa de ploaie..Sau, daca vreti mai elegant, spartura de marmora..resturi, mozaic..Dar NU ASFALT si BETON..e PARC, un pic de NATURA...
Raspunde

sibian bastinas

Acum 10 ani

Văd că sunt menţionaţi doar venetici şi străini!...Dar de celebrităţile locale de ce pomeneşte nimeni niciun cuvânt? Vă este ruşine cu Victor Iliu, actorii George Calboreanu, Costel Rădulescu-\"Slăvitu\", Teodor Portărescu, fraţii Avram şi Ion Besoiu, sculptorii Kurtfritz Haendel şi Corneliu Medrea, geografii Eduard Albert Bielz, J.M. Ackner şi Victor Voicu-Vedea, actorii Radu Basarab, Mircea Hândoreanu, Ofelia Popii, gimnasta Melitta Ruehn, solistul Richard(\"Ricky\") Dandel, poetul Dan Dănilă)ca să-i nominalizez pe doar câţiva)?...Unde este patriotismul local?
Raspunde

acelaşi sibian

Acum 10 ani

Dacă pe aşa-numita \"Sibiu Walk of Fame\" vor fi menţionaţi doar străini şi venetici, eu nu pot să spun decât RUŞINE pentru administraţia locală! ÎNSEAMNĂ CĂ PRIN REAMENAJAREA ACELEI ALEI S-AU SPĂLAT NIŞTE BANI, SUMĂ CU CARE SE PUTEA REPARA, SAU ASFALTA O STRADĂ!
Raspunde

Ciuf

Acum 10 ani

Tăt e americanizat Sibiul ăsta: walk of fame, sibiu smart, huet urban, sibiu baroc update, etc. De parcă ați uitat de limba română!
Raspunde

@Ciuf

Acum 10 ani

Sibiul este oras european...si nu toti europenii vorbesc limba romana
Raspunde

hi, hi

Acum 10 ani

Da, pe langa romanii majoritari traiesc si europeni sasi si tigani, dar si astia vorbesc limba romana. Un european bun este al\' de se arde la basanau si musai sa fie alogen, asa ca herr...
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

***www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=actualitate&s_id=127371 Cand ai timp iti dau si linkul oficial al OMS...asta ca sa compari mai usor cele doua orase..si sa vezi ca desi ar fi cazul in BV nu se face tam tam de acest lucru...asta e diferenta
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Dragul meu, ala e un spital privat, elvetian si nou pe deasupra, deci nu ma mira calificativul. Probabil ca acolo se duc bastanii cu bani, de-aia nu se face tam-tam.<br>\\Daca ar fi fost vorba de un spital public, atunci ai fi avut sansa sa imi demonstrezi superioritatea brasovenilor. Asa, ai ratat.<br>Cat despre Zeno Popovici, afla ca e vorba doar de banc local, omul a operat doar cazuri disperate, fara sperante, reusind sa salveze vieti.
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Deci domnul Joseph din ce in ce mai bine....ala e un spital privat , daca ar fi vorba de unul public atunci ai fi avut sansa sa demonstrezi superioritatea brasovului.....groaznic daca si tu gandesti asa..a intrat comunismul pana la maduva oaselor in Sibiu.. Et tu , Brute... Asta e! Care naibii e diferentza pentru comunitate..sau la Sibiu asa se poarta..o diferenta intre propietatea de stat si cea privata.. Clar nu mai e nicio sansa
Raspunde

ULOS

Acum 10 ani

Astept sa vad cand o sa o sape si pe asta. Toate strazile si alile noi dupa ce s-au refacut, au fost sapate cu o nesimtire crasa. Nu exista strada in sibiu fara valuri, gropi sau canele in care iti rupi masina. Deci cand va fi sapata si asta? Pariez ca in urmatoarele 30-60 zile. Asa e la moda in Sibiu!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Ce-mi plac mie aia care-mi spun sa gandesc!<br>Deci, domnule NoName din Brasov, uite care e treaba, te tot lupti de ceva vreme sa demonstrezi pe blogul asta de fasole, ca Brasovul e superior Sibiului, si o faci cu mult patos si pe un ton destul de nevricos. Eu, daca nu te-ai prins pana acum, fac misto si de-astia asa ca tine si de ailalti care sustin superioritatea Sibiului, convins fiind ca e o falsa problema. <br>Daca exista diferente intre romani, ele exista la nivel de regiuni istorice si daca vrem ca aceste diferente sa dispara atunci nu trebuie sa enclavizam Romania, ci din contra. Romania deja e impartita in clase, barosani vs plebe, smecheri vs prosti, manelisti vs hiphopisti etc. nu mai e nevoie si de sibieni vs brasov. Nu pricepi care e diferenta pentru comunitate, pacat, comunitatea n-o sa aibe niciodata acces la acel spital extrem de igienic si o sa stea sa se uite cum smecherii cu bani din Brasov o sa fie tratati acolo si ei nu. Cum zicea unu\', c-asa merg lucrurile!
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Joseph gresesti ...eu nu am asa de multi bani si am folosit spitalul ...sincer senzatia aia de supercuratenie mi a creat un mic discomfort dar tratamentul a fost eficient si cu succes. Brasovul este logistic economic si ca numar de populatie Sibiului..asta spun statisticile...dupa cum si banii care se invart aici sunt mult mai multI decat in Sibiu. Asta nu inseamna ca trebuie sa fie Capitala Regionala. Sunt de acord cu tine ca Romania trebuie integrata si nu divizata. Dar uite la atitudinea supersovina a concetatenilor tai...atitudine inexistenta in Brasov. Cauta vreo reactie in peesa din Brasov la declaratia lui Dragnea...zero...gandeste te daca declara invers...ce comentarii ai fi avut acum , aici. Cat priveste walk of fame ...mie mi se pare un caraghioslac dar fiind banii tai , faci ce vrei cu ei. La FTIS...cam 1 Un milion juma de euro sunt banii Romaniei asa ca am dreptul sa critic...Circul in ploaie..expresia apartine unui client strain cu care ieri am fost in Sibiu..dar oricum si aici in majoritate sunt banii tai si faci ce vrei cu el. Asa pentru tine am sa ti trimit poimaine o imagine din New York ..de pe panoul Reuters din Times Square cu reclama unui festival de film din Romania finantat 100 % din fonduri private...sa mi spui daca recunosti din ce oras....repet fara legatura cu regionalizarea...de fapt asta e diferenta...ca si la numarul de unitati medicale private
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus