Joi,
01.12.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Dupa joia Sfintei Maria si vinerea e libera. Cativa bugetari au decis sa renunte la ziua libera, "din respect"

Chiar dacă reprezentanții Guvernului au decis azi ca și ziua de vineri, 16 august, să fie declarată zi liberă, angajații unui serviciu public din Sibiu au decis să meargă, totuși, la birou timp de opt ore. Este vorba de o parte din angajații Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple, care vor fi printre puținii bugetari veniți la serviciu pe 16 august. ”Vor funcţiona doar ghişeele pentru eliberarea paşapoartelor, în intervalul orar 8,30 – 16,30. Decizia a fost luată din respect pentru cei peste 100 de cetăţeni care au fost programaţi să-şi ridice paşapoartele în data de 16 august”, anunță comisarul șef de poliție Costel Costea, șeful Serviciului, prin intermediul unui comunicat de presă al Instituției Prefectului.

Și polițiștii au de lucru

Pentru ziua de 15 august, declarată zi liberă pentru sărbătorirea Sfintei Maria, aproximativ 200 de polițiști (din aproape 750) vor lucra în județul Sibiu ”pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Andrei

Acum 9 ani

Gesturi care merita salutate. Felicitari domnilor!
Raspunde

Domn Sibian Bugetar

Acum 9 ani

Eu si colegii mei am decis sa lucram 12-14 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 52 saptamani pe an si ne cufurim in el de concediu. In plus, dorim sa ne taie din salar cam 80%. In schimb asteptam salutarea gesturilor noastre.
Raspunde

MOSU

Acum 9 ani

vOI BUGETARI NU VA MAI CUFURITI SI ASTEPTATI SALUTARI ,FELICITARI LA GESTURILOR VOASTRE.ptr renuntarea la zilele libere si la reducere de salariu s-au lucru peste program .In aceasta societate toate gesturile sant ale prostilor [cu scuzele de rigoare ] iar smecheri care va conduc si ei bugetari castiga foloasele dupa voi si se imbogatesc cu tot felul de afaceri .comisioane si plicuri . Am fost si eu bugetar zelos si m- am ales cu un ca/ca/t de pensie dupa ce base cu ai lui neau luat totul ,sporuri ,25 % si altele iar la pensie sa facut calculul dupa salariul redus . NU merita nici un gest la actuala situatie vizavi de bugetari .
Raspunde

bravo

Acum 9 ani

patria va fi recunoscatoare cu un sut in***la o restructurare. fraieri!! 100% de acord cu mosu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus