Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

CSU Sibiu debuteaza ȋn campionat cu o nou-promovata. Sibienii primesc vizita celor de la CS Universitatea Cluj-Napoca

Echipa antrenată de către Miodraj Perisic, CSU Sibiu, debutează ȋn sezonul 2014-2015 al Ligii Naționale de Baschet masculin, mâine, pe teren propriu, ȋmpotriva nou-promovatei CS Universitatea Cluj-Napoca.

Galben-albaștrii au moralul ridicat, după ce au reușit să o elimine pe CSM Oradea, ȋn Cupa României, și speră să debuteze cu un succes ȋn noul sezon. "Pentru noi este important să începem campionatul cât mai bine. Jucăm în fața fanilor noștri  și sper că vom fi multumiți de felul în care vom juca, dar și de rezultat", Miodrag Perisic, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

Cu lotul definitivat și fără accidentări, CSU Atlassib Sibiu promite un început de sezon promițător. "În România niciun meci nu este ușor. Sunt 13 echipe care vor încerca să ajungă în Play Off și doar 8 dintre ele vor și ajunge, asa că trebuie să iei în serios fiecare meci, să te concentrezi și să respecți toți jucătorii și toate echipele”, a declarat Levar Seals, jucător CSU.

Partida dintre CSU Sibiu și CS Universitatea Cluj-Napoca se va disputa mâine, 11 octombrie 2014, ȋn Sala "Transilvania" Sibiu, ȋncepând cu ora 18:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

3 comentarii

nadutza

Acum 9 ani

Mult succes in noul sezon! Si un pic de bafta mai multa fata de sezonul trecut!
Raspunde

zz

Acum 9 ani

meciul la aceeasi ora cu Romania-ungaria. N-ati prea gandit\'o pe asta...
Raspunde

chibit

Acum 9 ani

bai o propunere ,bilete diferentiate ,cu pret redus la pensionari si copii ,ca nu suntem toti pensionari de lux cu pensi cit un cartier de blocuri si culmea aia nu vine s-a va sustina ,in rest ,hai csu sa-i batem pe asehoti lui ghita microsoft
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus