Miercuri,
05.10.2022
Partial Noros
Acum
14°C

Cadouri pentru copii de la copii, în comuna Porumbacu de Jos

Cadouri pentru copii de la copii, în comuna Porumbacu de Jos

15 elevi de la Școala Gimnazială Scoreiu, județul Sibiu, îndrumați de profesorul lor de Religie, Florin Lac, dar și de alți învățători au oferit 20 de pachete copiilor din familii nevoiașe din satele Colun, Scoreiu și Sărata care fac parte din comuna Porumbacu de Jos.

Activitatea filantropică a fost sprijinită de Parohia Scoreiu și a fost posibilă datorită implicării elevilor care au organizat o colectă pentru a cumpăra cutiile cu daruri de sărbători pentru semenii lor care nu se bucură de aceleași condiții de trai în familie.

„Cutiile oferite copiilor conțin dulciuri, jucării, hăinuțe și rechizite. Elevii noștri au pregătit colinde pentru a aduce vestea cea bună și acestor familii defavorizate și credem că am adus o bucurie acestor copii în prag de sfinte sărbători. Le mulțumim elevilor noștri pentru dărnicie și implicare, precum și cadrelor didactice și Parohiei Scoreiu care ne-au fost alături în acest proiect”, a spus prof. Florin Lac, citat de publicația Arhiepiscopiei Sibiului.

daruri copii daruri copii 3 daruri copii 4

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus