Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Două dintre cele mai luxoase hoteluri din Sibiu fac angajări

Două dintre cele mai luxoase hoteluri din Sibiu fac angajări

Debutul sezonului estival a făcut ca la Sibiu turismul să tureze motoarele la maxim, tot mai mulți vizitatori trecându-ne pragul.

Hotelurile și pensiunile fac angajări masive în această perioadă, inclusiv două dintre cele mai luxoase hoteluri din Sibiu.

În primul rând este vorba despre Hilton Sibiu, singurul hotel de 5 stele din orașul nostru. Compania recrutează în prezent recepționeră SPA. Conform anunțului de angajare postat pe portalul de job-uri Magnet CV, persoanele interesate trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversațional, să aibă cunoștințe minime de contabilitate primară și să aibă capacitatea de a lua decizii responsabile rapid.

hilton

Printre beneficiile oferite, pe lângă salariul motivant și bonusuri, se numără integrarea în cadrul unui brand recunoscut internațional, posibilitatea de promovare și sprijinul unei echipe tinere.

Cei interesați pot depune CV-ul sau primi mai multe detalii accesând acest link.

De partea cealaltă, inaugurat de curând, resortul Castelnor este amplasat în stațiunea Păltiniș, într-un decor natural irezistibil, fiind una dintre cele mai frumoase locații deschise recent în zonă.  ”Dotările elegante, îmbinate armonios, sunt completate de servicii de excepție gândite să susțină integral sloganul nostru de brand - Passport to Comfort”, spun reprezentanții resortului.

Castelnor angajează în această perioadă atât personal pentru hotel cât și pentru restaurant și SPA.

home_7

Anunțul de angajare postat pe site-ul specializat Magnet CV arată că reprezentanții companiei oferă viitorilor angajați, pe lângă pachetul salarial atractiv, decontarea transportului, instruirea la locul de muncă, bonuri de masă, bonusuri periodice și noi oportunități de dezvoltare profesională.

Cine este interesat găsește detalii și date de contact accesând acest link.

Susținută de ziarul Turnul Sfatului, Magnet CV este cea mai completă platformă de locuri de muncă din județul Sibiu și regiune.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Muc the little

Acum 4 ani

Maaaamă ce oportunitati! !!! Wow ce cool! !! Auzi beneficii " integrarea intr-un brand recunoscut international " cât de tare este asta! !!? Pai de ce e vacant postul daca e asa bine? Vorbeste cineva de ce conditii de rahat sunt la Hilton Sibiu? Cum niste şmenari oportunisti ( Minea & co ) isi bat joc de oamenii care lucreaza acolo? Ca ei se cred din familia Hilton dar ei sunt doar niste țaranei imbecili. Fetelor! Alo! Daca nu treceti macar o data prin patul sefului sau macar pe la prohabul lui nu aveti zile acolo !!! Asta e doar acontoul pentru a face parte dintr-un brand renumite. Dupa ce o cunostinta de a mea a fost 7 ani f***ta" la propriu si la figurative de Minea EXACT pe postul asta a obligat-o sa isi dea demisia si de atunci 11 unsprezece persoane au trecut prin acest job IN 3 ANI! !! Deci nu e de ratat. Cacati cu ochi toate jegurile de patronasi cu aere de mari businessmeni Impuscati in Piata Mare si adusi unii competenti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus