Miercuri,
27.01.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

Un copil de trei ani a fost lovit de un măgar, la Zoo

Un copil de trei ani a fost lovit de un măgar, la Zoo

Un copil de trei ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit de un măgar, la Grădina Zoologică din Sibiu. A fost dus la spital.

ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj Smurd pentru a-i acorda primul ajutor calificat unui copil de cca 3 ani, lovit de un măgar. Momentan, copilul, care are un traumatism cranio-facial, este conștient, primește îngrijiri medicale și va fi transportat la CPU Luther pentru investigații suplimentare, anunță slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Deocamdată nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Știrea se actualizează.

 

Foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

...

Acum 1 an

Pușcărie pentru părinții inconștienți !!!
Raspunde

pepe

Acum 1 an

La ora 17 și 23 minute,cea care publică știrea nu cunoaște împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment.Mă întreb de unde își procură purtătorii ăștia de diplome ceea ce publică.Așa,aproape oricine poate să culeagă informații din alte surse și să le facă publice ca fiind ale lor.Nimicuri plătite degeaba.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus