Sâmbătă,
27.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Persoane intoxicate cu monoxid de carbon, la Mediaș. Un bărbat a murit

Persoane intoxicate cu monoxid de carbon, la Mediaș. Un bărbat a murit

Un bărbat a murit iar o femeie a fost transportată de urgență la spital, după ce ar fi fost intoxicați cu monoxid de carbon, într-o casă din Mediaș.

Salvatorii au intervenit cu un echipaj de pompieri pe strada Mihai Viteazu din Mediaș, la o casă, „unde două persoane prezentau suspiciune de intoxicație cu monoxid de carbon. La fața locului au intervenit pentru îndepărtarea pericolului existent prin oprirea alimentării cu gaze a imobilului și ventilarea încăperilor”, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Echipajele au acordat îngrijiri medicale celor două persoane, însă din păcate bărbatul de 49 de ani a fost declarat decedat. Cealaltă persoană implicată, o femeie de aproximativ 75 de ani, a fost transportată de un echipaj al Ambulanței Sibiu la Compartimentul de Primiri Urgențe Mediaș, conștientă.

De asemenea, la adresă a intervenit și un echipaj de la Delgaz Grid Mediaș, transmite sursa citată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus