Duminică,
25.10.2020
Ploi Scurte
Acum
11°C

Gabriel Budescu, directorul DSP Sibiu: Sibiul are un indice acceptabil, dar ar trebui mai multă grijă din partea sibienilor

22 Septembrie 2020 13:12

Gabriel Budescu, directorul DSP Sibiu: Sibiul are un indice acceptabil, dar ar trebui mai multă grijă din partea sibienilor

Sibiul are un indice de 0,42% din punct de vedere al infectărilor cu noul coronavirus a declarat Gabriel Budescu, directorul Direcției de Sănătate Publică Sibiu, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi, 22 septembrie, la Spitalul de Psihiatrie.

Întrebat despre situația Sibiului, din punct de vedere epidemiologic, Gabriel Budescu, directorul DSP a spus că indicele este unul acceptabil, dar sibienii ar trebui să aibă mai multă grijă. Acesta a relatat situații în care trece pe lângă școli și vede părinții adunați în grupuri, fumând și discutând, fără a păstra distanța socială.  

„În acest moment Sibiul are un indice de 0,42%. Eu spun că este un indice acceptabil, dar ar trebui mai multă grijă din partea sibienilor. Trec pe lângă școli și văd că părinții nu se comportă exact cum ar trebui, fumează, sunt în grupuri, deci eu cred că este loc de mai mult în a respecta această distanță socială impusă”, a spus Gabriel Budescu.

Vizualizari: 1009

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus