Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

VIDEO-Pericol public pe drumurile Sibiului. Poliția spune că nu-i poate face nimic

VIDEO-Pericol public pe drumurile Sibiului. Poliția spune că nu-i poate face nimic

Un șofer a fost filmat zilele trecute conducând periculos în Șelimbăr, în vecinătatea Shopping City, și în ciuda imaginilor poliția nu-i poate face nimic.

Șoferul în cauză a fost filmat cum triplează participanții la trafic aflați în sensul giratoriu de la ieșirea din Shopping City, apoi devansează coloana de mașini pe partea dreaptă, trecând în viteză printre două TIR-uri parcate pe marginea drumului. Mai mult decât atât, el nu se oprește aici și ocolește coloanele de mașini care stăteau la semafor pe partea dreaptă, pe acostament, forțând pe urmă intrarea.

Imaginile au fost postate pe rețelele sociale, stârnind indignarea șoferilor sibieni care circulă corect.

Deși autorul filmării a postat și numărul de înmatriculare al șoferului în cauză (B 418 SUN), polițiștii sibieni spun că nu-i pot face nimic, legislația în domeniu interzicându-le să acționeze în baza unor imagini realizate cu alte dispozitive decât cele omologate. Sfatul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu pentru șoferi este ca în momentul în care sesizează astfel de fapte să sune la 112 și să alerteze imediat cel mai apropiat echipaj.

Sursa video: Info trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5399

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

Falconetti

Acum 3 ani

Numai șoferi molâi în trafic, în loc să-l blocheze pe imbecil ei îi fac loc să se desfășoare. Era să mai lovească și cei doi pietoni cu un copil de mână.
Raspunde

Andrei

Acum 3 ani

Ii recomand celui care a transmis filmarea, sa transmita imaginile pe site-ul companiei farmaceutice careia ii apartine autoturismul. Nu sunt sigur dar pare a fi: Sun Wave Pharma....daca politia nu poate face nimik ( daca vrea poate.....dar e mai simplu sa nu se lege la cap)
Raspunde

Gicu

Acum 3 ani

In sensul giratoriu nu exista si camere oficiale? Hai sa le folosim!
Raspunde

Luca

Acum 3 ani

Povestea asta cu cele 132 de camere performante care au fost montate in perioada summit ului european are iz penal ! Ar trebuie ca cineva sa raspunda pentru faptul ca o investitie majora , de multe , multe milioane de euro , nu este nefolosita ...
Raspunde

A

Acum 3 ani

masina este detinuta /operata de Sun Wave Pharma
Raspunde

Alex

Acum 3 ani

Pe mine politia rutiera m-a oprit pe Calea cu girofarul, desi mergeam corespunzator pe cursiera. Evident m-am speriat, au strigat la mine prin portavoce desi eram langa ei la cativa metrii, ca-n filme. Mi-au pus fiola si a iesit negativ. Dupa care am fost hartuit prin faptul ca nu aveam buletinul la mine, au vrut sa-mi dea amenda....incredibil...... Pe langa faptul ca m-am speriat si am fost abordat intr-un mod foarte nepoliticos si foarte necivilizat tot ei m-au amenintat cu amenda, am scapat doar ca ii dau in judecata. Ce vrei mai mult de la ei?
Raspunde

Un sibian

Acum 3 ani

nu ca tin partea politiei dar buletinul trebuie sa-l ai la tine tot timpul...asa zice legea aia care ne dorim noi permanent sa fie respectata.
Raspunde

Jon

Acum 3 ani

Poliția nu poate face ba una ba alta, talhari liberi, interlopi liberi ( 2 cuvinte care alaturate nu pot fi valabile, cand spui interlop e clar ca trebuie sa fie dupa gratii). Stau cu radaru la panda si urmaresc babutele care vand patrunjel. La un momentdat o sa se sature lumea si iși va face singură dreptate in țara asta plina de hoți si oameni care incalcă orice urma de lege si iși bat joc de orice cetatean cinstit.
Raspunde

JuanCarlo

Acum 3 ani

Am si eu o intrebare. Cum e totusi posibil ca in alte parti tot din Ro Politia sa poata sanctiona pe baza acelorasi camere ?
Raspunde

Traian B

Acum 3 ani

Pai daca politia nu poate sa-i faca nimic, atunci cel putin sa sesizeze firma care detine masina si poate ca-l trage ea pe dreapta pe bou si-l mai atinge si la bani. Cel putin atat.
Raspunde

Un sibian

Acum 3 ani

masina aia e parcata destul de des in Sibiu pe str. Gales, nr. 10
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus