Vineri,
26.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Accident pe Ștefan cel Mare. O femeie a fost lovită în timp ce traversa strada

Accident pe Ștefan cel Mare. O femeie a fost lovită în timp ce traversa strada

Un accident de circulație a avut loc miercuri dimineață pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu, o femeie fiind lovită în timp ce traversa.

Conform polițiștilor ajunși la fața locului, ”un șofer în vârstă de 46 de ani, sibian, acroșează o femeie în vârstă de 47 de ani, aflată în traversarea părții carosabile”.

Ambii sunt sibieni.

Femeia a fost transportata la spital conștientă. ”Echipajul SAJ a imobilizat pacienta, a acordat asistență medicală de urgență și a transportat femeia la UPU cu traumatism forte coloană lombară și traumatism de membru inferior”, au explicat medicii de la Ambulanță.

Politistii Biroului Rutier Sibiu efectueaza cercetari în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1549

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus