Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Știrile Zilei - 13 mai

Cele mai importante subiecte ale zilei de astăzi în Sibiu:

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, confirmă informațiile prezentate ieri de Turnul Sfatului, referitoare la demiterea fostului secretar de stat, Cristian Roman. ”Atunci când cobori la acest nivel nu poți ocupa în niciun caz o funcție de demnitate publică. A fost un episod jenant, un comportament nefiresc

Un consorțiu format din Con-A, UTI și Bog`Art a câștigat lucrarea de extindere a Aeroportului Sibiu. Pentru că prețurile au crescut cu 10% înainte de a începe lucrările, lucrarea a fost adjudecată la 48.5 milioane de euro. Capacitatea aeroportului se va dubla în urma acestei lucrări.

Autostrada A1, viaductul de la Aciliu: mâine se deschide o cale, luni se închide cealaltă, pe 21 de km de autostradă. CNAIR estimează că lucrările de înlocuire a rosturilor de dilatație se vor încheia pe 4 iunie.

Salvamont Sibiu și echipa proiectului Anii Drumeției invită sibienii la o acțiune de ecologizare a traseelor din zona Păltiniș, duminică, de la ora 10.

Accident groaznic petrecut astăzi în zona Cedonia. Doi bărbați au fost spulberați pe trotuar de o mașină care încerca să evite un alt autoturism.

În rampa Vasile Aron e chef mare. S-au tăiat porci, muzica lăutărească zguduie difuzoarele. Locuitorii din zonă au făcut reclamație, poliția a tăiat amenda, dar petrecerea tot nu s-a oprit.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 602

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus