Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
13°C

Știrile zilei - 26 Mai

Cele mai importante subiecte ale zilei de astăzi în Sibiu:

Primarul Astrid Fodor a anunțat că, până nu va fi finalizată o strategie referitoare la parcările din oraș, în acest domeniu nu vor fi realizate schimbări. Iar în ceea ce privește sesizările prin Sibiu City App, închise de Poliția locală fără ca, de fapt, problemele să fie rezolvate, primarul Sibiului spune că ”sunt cazuri izolate”. „Nu o putem acuza că nu e eficientă. Numai Poliția locală e pe străzi”, spune primarul Sibiului.

Consilierii locali din partea PNL, FDGR și PSD au decis alocarea a 675.000 de lei, cu tot cu TVA, pentru înlocuirea fântânii arteziene din piața Aurel Vlaicu. Reprezentanții USR au cerut amânarea acestei investiții. „Punem cireașa pe un tort pe care nu îl avem încă”

Un sibian în vârstă de 51 de ani spune că Urbana vrea să-l dea afară din apartamentul în care locuiește de aproape 20 de ani. Bărbatul, pensionat pe caz de boală în urma unui grav accident de mașină, arată că este la zi cu toate taxele și că a încercat, în repetate rânduri, să obțină o explicație, fără succes. În replică, conducerea societății Urbana a detaliat situația, demonstrând că bărbatul ar fi încercat să-i înregistreze pe ascuns.

Proiectul noii clădiri din centrul istoric al Sibiului a fost respins. Majoritatea consilierilor locali sibieni a votat împotriva aprobării unei noi clădiri pe strada A.D. Xenopol, din centrul istoric al Sibiului. Un grup de vecini a cerut să-și exprime opoziția înainte de vot.

Municipiul Mediaș va avea în continuare fotbal și după falimentul care se prefigurează la echipa Gaz Metan, retrogradată acum în Liga 2 și înglodată în datorii de milioane de euro. Echipa va renaște în Liga a IV-a.

Cine sunt cei mai plăcuți fundraiseri de la Maratonul Internațional Sibiu? „Am început cu un target de 500 de lei și am strâns 5.000”

În timp ce noi am pornit deja aerul condiționat și am lăsat gecile în cui, drumarii lucrează din greu să deszăpezească „cel mai spectaculos drum din lume”. Imagini inedite de pe Transfăgărășan. Șoseaua s-ar putea deschide în 1 iulie. După hotelierii sibieni și cei din Argeș reclamă drumarii pentru felul cum gestionează Transfăgărășanul.

Cel mai longeviv concurs IT din Sibiu, Infoliceanul, și-a desemnat câștigătorii. Ciprian Cândea, CEO Ropardo: ”M-au impresionat ideile elevilor”

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 288

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus