Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Știrile Zilei – 21 iunie

Știrile Zilei – 21 iunie

Cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore în Sibiu:

„Noi, de fapt, nu știm exact ce este acolo” - Punct esențial pe harta traficului rutier din Sibiu, podul rămas în picioare pe șoseaua Alba Iulia peste Cibin rămâne închis peste termenul estimat inițial din cauza unor necunoscute subterane, care necesită foraje suplimentare. Reprezentanții antreprenorului general oferă explicații.

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a lansat o invitație tuturor sibienilor: Să urce în acest sfârșit de săptămână pe Iezerul Mare, unde tocmai a înflorit bujorul de munte. Dar atenție! Nu aveți voie să rupeți florile – fac parte dintr-o specie protejată.

Ochii Sibiului, terasele din Piața Mare, o plimbare pe strada Cetății și pe Podul Mincinoșilor – sunt câteva lucruri musai de văzut și de făcut în Sibiu, potrivit reprezentanților aeroportului din Luton. Au lansat zilele trecute și un video în care promovează orașul nostru.

Vizită oficială: pe Stadionul Municipal au fost astăzi trei reprezentanți ai Federației Române de Fotbal. După o prezentare a locului s-au purtat discuții pe tema organizării și modului de funcționare a noului stadion dar și despre evenimentul special care va marca deschiderea lui.

178 milioane de euro cere primarul Șelimbărului pentru amenajarea unui parc cu panouri fotovoltaice. A explicat și de ce: prin darea în folosință a unui parc energetic fotovoltaic cu o putere instalată de 130 MW s-ar putea reduce contribuția la reducerea emisiei în atmosferă a 100 de mii de tone de carbon anual.

Sibiul va plăti 100.000 de lei pentru a avea concurs internațional pe Lacul lui Binder. Va fi organizat de Federația română de schi nautic și wakeboard și ar urma să aibă loc la jumătatea lunii august.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 594

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus