Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Știrile zilei - 2 iulie

Știrile zilei - 2 iulie

Cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore în Sibiu:

Probabil că nu e nevoie să citiți în ziar, e suficient să vă uitați pe fereastră, dar suntem sub cod portocaliu de vijelii și ploi torențiale în tot județul. E plin internetul de străzi inundate în țară, la noi încă e bine.

Cel mai bun liceu din Sibiu, după soluționarea contestațiilor, după rata de promovabilitate este Colegiul Gheorghe Lazăr, urmat de Brukenthal și de Goga. Șapte licee din județul Sibiu au avut în sesiunea din vara 2022 o rată de promovare de pe peste 90% a examenului de Bacalaureat, singurul din afara municipiului fiind Liceul Teoretic „Axente Sever” din Mediaș. 

Continental își dezvoltă sistemul de învățământ dual pentru liceu cu trei noi clase destinate tinerilor ce își doresc o carieră în industria automotive. Două clase vor fi înființate la Liceul Tehnologic „Independența” și o clasă la Colegiul Tehnic Energetic. Detalii despre înscrieri în articol.

Poliția de Frontieră face angajări, iar cele două posturi disponibile sunt la Aeroportul Sibiu. În total, Inspectoratul General de Poliție caută nu mai puțin de 500 de polițiști de frontieră.

Compania Wenglor a aniversat vineri împlinirea a 20 de ani de activitate la Sibiu. Șapte ingineri, membri din echipa inițială de 16 oameni angajați la deschidere lucrează și în prezent.

O tânără care trăiește de trei ani la Sibiu, pasionată de design și materiale naturale, a lansat un business prin care, alături de bunica soțului ei, creează haine pentru copii. Obiectele sunt  create cu materiale naturale, inofensive pentru pielea micuților.

Zdob și Zdub vor concerta în Muzeul Astra, în deschiderea Vinfest 2022. Evenimentul începe vineri, 8 iulie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 529

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus