Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Știrile zilei de 28 august: Daea reînvie Brânzăria, un sibian e bucătar celebru pe Youtube, iar autostrada spre Pitești se termină când vom avea om pe Marte

Știrile zilei de 28 august: Daea reînvie Brânzăria, un sibian e bucătar celebru pe Youtube, iar autostrada spre Pitești se termină când vom avea om pe Marte

Găsiți mai jos câteva dintre cele mai importante știri în Sibiu, în ultimele 24 de ore:

60 de mii de abonați. Zeci de videoclipuri cu rețete, povești și o comunitate de zeci de mii de oameni. Asta a reușit să construiască și să strângă în jurul său sibianul Alex Basarabă. Are 35 de ani, iar de 17 ani este bucătar.

Ministrul Daea a uitat de falimentul de la Sibiu și vrea să reînființeze magazinele de stat ”Unirea”. Chestionat pe tema eșecului proiectului său anterior, Daea a subliniat că „nimănui nu îi este permis să se despartă de un proiect în condițiile în care există lege.

Cum să huzurești la unul din cele mai importante evenimente din sportul cu motor din lume: Hotel, transport, acces pe pistă și pe safety car, fine dining, șampanie, tură pe circuit cu motorul, întâlniri cu piloții, dialoguri cu inginerii echipelor.

Te duci să-ți faci pana și nimerești la restaurant. Cronica de restaurant ajunge la Sigemo, locul unde cauciucul mașinii nu se potrivește cu cauciucul din farfurie.

”Mai degrabă pășesc oamenii pe Marte decât să punem volanul pe autostrada Sibiu - Pitești”. Asociația Pro Infrastructură îl ia peste picior pe ministrul Grindeanu, care anunța că în cinci ani se va putea circula pe autostradă de la Sibiu la Pitești.

Prețuri mai mari, turiști mai mulți. Pare combinația cea mai bună pentru industria Horeca, însă nu cea mai fericită pentru cei care își permit un concediu. O analiză despre cum a mers turismul în 2022.

Echipa din poartă de împute. Plamen Iliev, portarul lui AfC Hermannstadt ar fi plecat de la echipă după jumătate de sezon în tricoul grupării sibiene. Acesta a luat decizia din cauza problemelor financiare ale clubului.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Preda

Acum 1 an

In Piata Aurarilor nr 10 este o constructie ilegală si nimeni nu ia masuri ,plus locatarul care sa mutat in curte a pus cameră de filmat fară acordul vecinilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus