Miercuri,
04.10.2023
Ceata
Acum
5°C

Știrile zilei de joi

Știrile zilei de joi

În prima zi de joi a lunii concediilor, subiectul viceprimarului Sibiului care a recunoscut că fura din bani europeni s-a perpetuat, în paralel și cu vești din alte domenii.

Mai întâi, prin faptul că a ieșit la iveală că Alexandru Dumbravă, viceprimarul liberal, s-a ținut de scaun până în ultima clipă: deși era trimis deja în judecată, nu a suflat un cuvânt, lăsând procurorii să dea vestea care i-a obligat colegii de partid să îi ceară demisia.

Devenit vacant, postul de viceprimar este subiect de negocieri. Astrid Fodor spune că poate fi din oricare partid, Bibu că este propus el, USR și PSD încă nu au decis

Schimbăm registrul politic pentru a informa cititorii Turnu Sfatului că Primăria Sibiu a scos la licitație procedurile de împărțire în două etape a proiectului de lărgire a Căii Șurii Mici, proiect care prevede ca – pe anumite porțiuni – Drumul Hoților să fie lărgit la șase benzi de circulație. Motivul: prețurile.

Din partea aceleiași primării se transmite faptul că cel mai nou parc al Sibiului, Belvedere, este închis complet publicului pentru câteva zile

Tot din zona administrativă vine o veste care ar putea fi mult mai valoroasă în viitor: administrația din Vâlcea pregătește o alternativă la o porțiune din Valea Oltului

Un film de prezentare a unei expoziții culinare găzduită de municipiul Sibiu în anul 1956 arată cu ce se mândreau bucătarii vremurilor: purcel la tavă, pește în aspic, dulciuri și alte produse artistice comestibile

Iar colegul nostru Ștefan Dobre a fost la Tilișca, pentru a discuta cu arheologii despre cele mai noi descoperiri din Mărginimea Sibiului. În ”Pădurea dacilor”

Citește restul știrilor relevante de la Sibiu pe www.turnulsfatului.ro

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2020

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus