Duminică,
05.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

156 de locuri de munca vacante in judet

Oferta locurilor de muncă vacante este foarte scăzută în ultima lună din decembrie, astfel potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Locurilor de Muncă Sibiu, doar 156 de posturi sunt disponibile pentru cei aflaţi în cătarea unui loc de muncă. Dintre acestea 134 sunt vacante în Sibiu, 17 în Mediaş, 4 în Agnita şi doar unul în Avrig.

„Din totalul locurilor de muncă, 38 se adresează persoanelor cu studii superioare - agent contractări şi achiziţii, amanetar, analist cumpărări, asistent manager, asistent medical, director adjunct societate comercială, director societate comercială, director vânzări, documentarist ordonantare logistică, inginer de sistem software, inginer electronist transporturi, telecomunicaţii, inginer mecanic, inginer producţie, inspector resurse umane, programator, proiectant inginer mecanic, secretar asistent director, şef formaţie industria confecţiilor de îmbrăcăminte. Restul de 118 posturi sunt pentru persoane fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Somer fara indemnizatie

Acum 11 ani

sunt documentarist ordonantare logistica, de cand astept sa se vacanteze un asemenea post!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus