Vineri,
26.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Calea Dumbravii si Alba Iulia: limitele de viteza scad de la 70 de km/h la 50 de km/h

Limita de viteză de 70 de km pe oră pe tronsonul de pe Calea Dumbrăvii cuprins între Cimitir și Grădina Zoologică se desființează, de vineri, 19 februarie. La fel, nici pe Șoseaua Alba Iulia, aproape de ieșirea din municipiul Sibiu, limita de viteză de 70 de kilometri pe oră nu va mai fi valabilă, astfel că șoferii pot fi amendați de vineri dacă vor circula în zona respectivă cu mai mult de 60 de km pe oră. ”În zonele respective a crescut traficul, în special cel provenit din străzile laterale. Este mult mai intens decât atunci când pe porțiunile respetive restricția de viteză a fost stabilită la 70 de km pe oră”, spune primarul Sibiului, Klaus Johannis. El susține că reducerea limitei a fost cerută și acceptată atât de polițiștii Serviciului Circulație Rutieră, cât și de inspectorii de specialitate din cadrul Direcţiei Tehnice a Primăriei. De altfel, aceștia au mai propus Comisiei de Circulaţie și reconfigurarea sistemului de priorități la intersecţia străzilor Turismului şi Neculce. Începând din data de 19 februarie drumul cu prioritate va fi strada Ioan Neculce, iar conducătorii care vin de pe strada Turismului vor trebui să oprească pentru a acorda prioritate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

x

Acum 14 ani

Chiar e buna miscarea, ca la cati morti au fost pe segmentul ala e o zona numai buna de luat carnetul. Ce preocupari...eu stau si ma intreb, ce minti luminate prin primarie se gandesc la asa ceva? Sa nu mai zic de zona aeroportului unde stai la 50 zilnic sa nu te ia loganul ala de culoarea kktului cu radarul, ascuns chitic dupa un transformator! Pe langa ca nu avem strazi si acolo unde poti s o calci un pic nu te mai lasa. cap de bou
Raspunde

MB

Acum 14 ani

n-am nimic impotriva sa faca modificarea, dar motivul e pueril: daca la 70 km/h sunt prea multe masini, la 50km/h se evapora masinile ?!?! Sa se puna sa faca naibii oridine intre tiruri. Trec zilnic in zona aeroportului, stau cuminte la 55-60 pe banda 1, iar tir-urile trec nestingherite cu 80-90 si nu le opreste nici dracu (cu toate ca dracu e prezent, in loganul de culoarea amintita mai sus)
Raspunde

M

Acum 14 ani

Mda... Foarte tare miscarea...probabil ca nu mai face suficienti bani "LKY"-ul sau "ARZ" -ul ... :) tirurile merg ca la raliu pe acolo dar nu le-am vazut niciodata oprite.....
Raspunde

Pisi

Acum 14 ani

.... si pe Semaforului merg tirurile ca la raliu dintr-o parte in cealalta, nu conteaza pentru ei nici macar trecerile de pietoni ...
Raspunde

XXX

Acum 14 ani

ATI FOST OPRITI VREODATA IN ALTA TARA DE POLITIE?ASA CA CIOCU MIC SI JOC DE GLEZNE
Raspunde

aaa

Acum 14 ani

Felicitari D-le primar va propun ca acesta solutie sa se aplice si pe celelante strazi din Sibiu (adica majoritatea ) in loc sa se repare gropile e mult mai ieftin sa se instaleze limitari de viteza la 3-4 km/h astfel BMW-ul alb va putea depasi linistit toate celelante masini din Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus