Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Autocar Atlassib implicat in accident

Un autocar Atlassib a fost implicat într-un grav accident rutier, în această dimineaţă, în localitatea Sântuhalm din judeţul Hunedoara, transmite Evenimentul Zilei . Autocarul avea destinaţia Italia. Din primele cercetări ale poliţiei hunedorene, şoferul autocarului a adormit la volan.
8 dintre cei 13 pasageri răniţi în urma acestui accident au fost transportaţi la spital în stare gravă. Printre victime este şi un copil. Autocarul Atlassib a intrat într-un TIR, parcat în afara carosabilului. Şoferul are permis de autocar din 2006 iar din martie 2009 şi până acum a primit trei amenzi rutiere dintre care două pentru depăşirea limitei de viteză.
Autocarul era plin cu 40 de turişti care mergeau spre Italia. Filiala judeţeană a Autorităţii Rutiere Române verifică acum documentele de parcurs pentru a stabili dacă au fost respectate reglementările în vigoare.



Foto: Remus Suciu, Evenimentul Zilei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

23 comentarii

Madonna

Acum 14 ani

TIR ul nu avea ce cauta parcat "in afara carosabilului", pentru ca acolo in Deva nu exista asa ceva. Sigur era parcat pe jumatate din carosabil, iar soferul de la Atlassib nu a apreciat bine distanta dintre TIR si banda care desparte sensurile...
Raspunde

Madonna Sixtina

Acum 14 ani

Ia ui ma ce stie pasarea de distante si aprecieri....
Raspunde

De ce?

Acum 14 ani

Da de ce nu crezi ca a adormit? esti cumva birjar la Carabulea? nu mia luati apararea la toti incapabili , a adormit asta este sa-l "ardă" pe Carapulea la bani ca nu respecta legea.
Raspunde

Mai sigur cu avionul

Acum 14 ani

Cred ca e clar pentru toata lumea ca soferii de autocar Atlassib sunt suprasolicitati, iar timpii de odihna sunt mai mult "orientativi". Pentru simbria ce-o primesc se expun si-i expun si pe calatori multor pericole. Chiar, doar un singur exemplu: al doilea sofer unde se afla?
Raspunde

om bun

Acum 14 ani

M-am ferit intotdeauna de Atlassib unde nu exista legi, doar bani. Iar soferii au un comportament pe sosea, fac niste depasiri demne de cartea recordurilor...
Raspunde

calator

Acum 14 ani

pai daca se indrepta spre italia, cum de era deja obosit si a adormit? si cand avea de gand sa il lase pe al doilea sofer sa ii ia locul?
Raspunde

calator2

Acum 14 ani

normal ca soferii adorm la volan daca sunt intorsi imediat ce au terminat cursa.nu au timp de odihna mai deloc.sunt si ei oameni,normal ca daca nu se odhinesc dupa ce au condus ore in sir se intampla lucruri de genul asta.Si nu ei sunt de vina,ci conducerea pe care nu o intereseaza decat cum sa scoata bani mai multi
Raspunde

gogu

Acum 14 ani

ce tupeu si curaj au cei de la Evz de au scris despre un accident in care a fost implicata firma lui Carabulea!
Raspunde

anunt umanitar

Acum 14 ani

Vand motorina 2,5 lei/litru intre ora 14 si 15 sub pod la Gusterita. Gheorghe de la Comtram.
Raspunde

paul

Acum 14 ani

persoana cu anuntul umanitar cati ani ai ??? dupa cum scrii sincer iti spun numai 2 ani iti dau .....
Raspunde

Piatra.

Acum 14 ani

Mai Paul poate vrei si tu cativa litri de motorina de la Carapulea sa-ti dai foc.
Raspunde

andrei

Acum 14 ani

este dureros ce sa intimplat trebuie respectat programul de condus si numarul de soferi pe masina . ar trebui so lase mai incet caci duc oameni .patronul trebuie sa suporte si el consecintele caci el a fortat pe sofer are si el partea lui de vina.
Raspunde

maria

Acum 14 ani

DA Andrei ai mare dreptate!in primul rand patronul ar trebui tras la raspundere pt.tot ce s-a intamplat el este singurul vinovat,dar poti fii sigur ca el nu suporta nici o paguba din contra nu stie cum sa ii penalizeze pe soferi sa le ia banii.
Raspunde

catalina

Acum 14 ani

nu sunt soferi de vina,de vina este conducera cei de la bucuresti ,soferi nu au timp nici sa faca un dus si ii trimit inapoi in curse,lasa de dorit aceasta companie,sa raspunda patroni care sunt plini de bani.patronilor ,nu uitati....transportati oamenii nu animale,chiar si animalele au un suflet.
Raspunde

katya

Acum 14 ani

pot sa spun ca am venit anul trecut de la rimini _italia in data de 31august dar soferii ca aceia nu stiu daca se mai gasesc la firma ,adevarati soferi,le multumesc din suflet,si daca imi aduc aminte la cit era de bun acel sofer patronul sau ii facuse prb .ptr.ca nu a vrut ulterior sa pl imediat in cursa .escroci de patroni isi bat joc de oameni si pun viata in pericol a oamenilor.pretind o gramada de bani ptr transport si pun in pericol viaTA OAMENILOR.
Raspunde

nicu_craiova

Acum 14 ani

nu se merita sa metlassibul,de exemplu..de la craiova in italia 80euro,la vama cheta ptr soferii 5euro cel mai prost transport reduceti mai ,ca nimeni nu mai merge cu voi de astea se fac atitea accidente ca patronul viseaza doar baniiiiii,nu si prb ale soferilor....rusine atlassib.hooooooooooooooooooooootilorrrrrrrrrrrrrrr
Raspunde

andrei

Acum 14 ani

eee ... scapa Carabulea si de asta ca e descurcaret tare si are multi "prieteni"
Raspunde

aaa

Acum 14 ani

Amaratul de sofer isi va pierde casa probabil sa plateasca pagubele ca doar nu va pierde patronul ca asa si-a facut asta imperiul oalele sparte le-au platit angajatii si profitul la luat el!
Raspunde

Anca

Acum 14 ani

Trei amenzi in 5 luni?!! Sefii acestui sofer stiau oare de ele??..Sarmanii calatori.. ma rog sa treaca de toate pericolele si sa se insanatoseasca cat mai repede..Nu pot sa nu ma gandesc la emotiile prin care trec familiile lor' Curaj, rabdare si putere!
Raspunde

auzi

Acum 14 ani

vina este doar a soferului. nu ma mai sui la volan daca sunt obosit. este vb de costiinta ta ca sofer. tu omori oameni, nu patronul.
Raspunde

monica

Acum 14 ani

Tatal meu, fost sofer la atlassib,a murit din cauza oboselii.A facut infarct dupa cateva ore dupa ce a venit din cursa.Nu avea timp nici de facut dus,nici sa manance ,ca sa nu nai zic de somn.Cum sa doarma daca sunt intorsi din curse,nu ajungea acasa poate cu saptamanile.Sa nu adoarma la volan bea energizante si cafele.Cat sa mai reziste saracutul?A apucat doar sa ajunga acasa,sa-l vad in camera de garda si apoi sa-l inmormantez de ziua mea.Este groaznic ce se intampla cu bietii soferi de la atlassib .Din aceste motive sunt atatea accidente.Sunt extenuati.
Raspunde

Ion

Acum 14 ani

monica, e vb de dl Lazar de la AIR?
Raspunde

nicoleta

Acum 14 ani

condoleante! imi pare fff rau pt ce ti s-a intamplat!!! stiu monica f bn la ce te referi, tatal meu este sofer si stiu cat de extenuati se intorc dupa saptamani in care nu trec p acasa. nu au timp sa se odihneasca si iar pleaca la drum...si tot asa pana cedeaza fizic!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus