Marţi,
14.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Mircea Cazan: Ma apuc de curatenia de vara

 

Președintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, promite că va face curățenie în organizație. Fără a da prea multe exemple, deși a aminit de senatorul Minerva Boitan, Mircea Cazan le transmite membrilor PNL că oricine dorește, este liber să plece. ”Echipa ma este, așa cum am spus și în Conferința Județeană, organizația PNL Sibiu. Eu chiar îi rog să plece pe cei care nu vor să se alăture acestei echipe. Am primit tot felul de informații, sunt anumiți oameni care au această intenție. Eu nu îi pot opri. Probabil este vorba și de Minerva Boitan. Oricum, este prematur să vorbesc acum. Aștept validarea Conferinței Județene și începem reforma totală a partidului. Încep curățenia de vară din PNL. Chiar de la București mi s-a reproșat că dacă nici acum nu mă apuc de curățeni, atunci pot să-mi văd de treabă”, a fost declarația președintelui PNL Sibiu care a re-inflamat spiritele în partid.

Vizată direct, Minerva Boitan spune că și dacă ar fi câștigat alegerile Nicolae Neagu, Mircea Cazan ar fi fost primit în echipa câștigătoare. Se așteaptă acum la același tratament din partea învingătorului Cazan. ”Chiar nu am discutat cu nimeni după Conferința Județeană. Am primit atunci mai multe telefoane de la membri dezamăgiți că și-ar fi dorit și ei o echipă mai puternică, mai de forță. Discuții speciale nu am avut, drept să vă spun nici componența Biroului Politic nu o cunosc. Bineînțeles că nu plec din PNL, chiar nu știu la cine s-a referit domnul Cazan. După părerea mea, Nicolae Neagu a avut un mare succes la Conferința Județeană. A strâns 150 de voturi a adunat oameni puternici în jurul său, asta reprezinta cea mai mare realizare. În locul lui Mircea Cazan aș spune că Nicolae Neagu are susținerea PNL Sibiu, dar o lună de zile nu am auzit decât că PD-L invadează PNL. Neagu este membru de partid de doi ani, a strâns 21% pentru PNL în campania pentru alegerile parlamentare. Dacă Mircea Cazan ar fi pierdut, toată lumea ar fi dorit să se alăture echipei. Eu nu cred că PNL Sibiu se află în stare de război, singurul om care poartă un război este Mircea Cazan. Vom vedea ce va trebui să facem”, a declarat senatorul Minerva Boitan.

Mircea Cazan își retrage și propunerea făcută fostului său adversar la prima funcție din organizație: Nicolae Neagu. Cazan i-a transmis înainte de Conferința Județeană lui Nicolae Neagu că dacă va câștiga alegerile interne, îl va propune pe acesta să reprezinte PNL în competiția pentru șefia Consiliului Județean. ”Nu mai cred că Nicolae Neagu este calificat pentru această candidatură. Am văzut la Conferința Județeană că Nicolae Neagu nu are susținerea partidului pentru a canida la această funcție”, a declarat Mircea Cazan.

Nicolae Neagu îi transmie lui Cazan că numirile pentru aceste poziții le ia în ordine Biroul Politic Teritorial, Biroul Politic Central și Comitetul Executiv al PNL. ”Nu știu dacă are un plan, eu nu am vorbit cu el nici atunci. Viitorul candidat va trebui validat de Biroul Politic Teritorial, nu este nici măcar la latitudinea acestui for. Ultimul cuvânt îl are Biroul Politic Central și Comitetul Executiv al PNL”, a declarat Neagu. Legat de posibila plecare a sa din partid, Neagu spune că nu are nici ce mai mică intenție. ”Eu nu mă simt în cele spuse de domnul Cazan, dar deciziile se vor lua în cadrul Biroului Politic Teritorial. Deocamdată vorbim sub forma unor impresii ale domnului Cazan și nimic mai mult. Este dreptul său să facă ce comentarii dorește și rămâne la latitudinea lui observațiile legate de candidatura la președinția Consiliului județean la primăria Sibiului, poate și la altele”, a mai spus Neagu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

un sibian

Acum 14 ani

Slabi politicieni atat Neagu cat si Cazan , 2 politicieni care ne reprezinta cu cinste ln Sibiu sant Klaus Johanis si Raluca Turcan .
Raspunde

alt sibian

Acum 14 ani

Iohannis poate, Turcan sa mearga inapoi in Moldova, de unde a venit...
Raspunde

al treilea sibian

Acum 14 ani

De ce spuneti ca avem doar doi politicieni? Dar EBA? Dar restul...
Raspunde

al patrulea sibian

Acum 14 ani

ha ha ha
Raspunde

lol

Acum 14 ani

Johannis si cinstea...ha,ha,...mor de ras!
Raspunde

ce romani prosti

Acum 14 ani

vedeti ce situatie disperata i in tara si tot i pupati in ... pe pdl-isti astia nenorociti
Raspunde

bratu

Acum 14 ani

... o puzderie de greseli gramaticale in acest articol ! deh ... ce ma mai mira , asta e turnu sfatului ... !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus