Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Castigatorii proiectului "Europa mai aproape de Consiliul National al Elevilor!" au vizitat Parlamentul European de la Bruxelles

Câştigătorii proiectului naţional "Europa mai aproape de CNE!" au ajuns joi, 4 octombrie, la sediul Parlamentului European din Bruxelles. După vizitarea sediului parlamentului, cei 30 de elevi prezenţi din toată țara au avut ocazia de a afla mai multe informaţii referitoare la instituţiile europene, în cadrul unei prezentări la care a participat şi europarlamentarul Norica Nicolai.

Printre cei prezenţi s-au aflat şi cele două echipe câştigătoare din judeţul Sibiu, "Elevi sibieni în Europa" de la Colegiul Naţional "Octavian Goga" Sibiu (Georgiana Epure, Alexandra Abrudean şi Andrei Epure) şi "Orientaţi spre Europa" de la Liceul Teoretic Dumbrăveni (Amada Dragomir, Teodora Hoisan şi Călin Cociş).

Pe lângă vizitarea oraşului Bruxelles, delegația CNE a vizitat şi alte oraşe europene, precum Budapesta, Praga, Viena, Frankfurt, Stuttgart şi Anvers.

Excursia s-a desfășurat în perioada 30 septembrie - 7 octombrie şi a reprezentant premiul oferit de organizatorii proiectului celor nouă echipe câştigătoare, echipe care au realizat cele mai bune campanii de promovare a valorilor europene şi a spiritului european în perioada 3-13 mai 2012.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus