Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Sondaj. Iohannis, Cioloș și Turcan, în topul încrederii în Sibiu

Sondaj. Iohannis, Cioloș și Turcan, în topul încrederii în Sibiu

Un sondaj de opinie comandat de PNL Sibiu arată faptul că în județul Sibiu politiicenii cu gradul cel mai înalt de încredere sunt președintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloș și deputatul Raluca Turcan. În primele poziții se mai află Traian Băsescu, Victor Ponta, Theodor Stolojan și Călin Popescu Tăriceanu.

În cadrul sondajului, la capitolul favorabilitate personalități politice, cel mai bine stă Klaus Iohannis. 62% dintre respondenți spun că au o părere bună/foarte bună, 15% nici bună, nici proastă, iar 20% spun că au o părere proastă. Premierul Dacian CIoloș e susținut de 48% dintre sibieni. 16% nu au o părere formată, iar 24% au o părere proastă. Despre deputatul Raluca Turcan 40% au o părere bună și foarte bună, 14% nu sunt deciși, iar 22% au o părere proastă.

În cazul fostului președinte Traian Băsescu, 27% dintre sibieni au o părere bună, iar în cazul fostului premier Victor Ponta procentul celor mulțumiți de el este de 26%.

sondaj PNL personalitati-judetene

„Sunt două momente importante: analiza sondajului și momentul rezultatului final. Între aceste momente sper ca PNL să crească. Nu vom putea câștiga toate locurile la Senat și Camera Deputaților”, spune Raluca Turcan.

La nivel local, în clasamentul încrederii 43% dintre sibieni au o părere bună legată de liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan. 36% au încredere în Ioan CIndrea, 27% în Mircea Cazan, 24% în Daniela Cîmpean, 21% în Christine Thellman, 17% în Nicolae Neagu.

Cât privește partidele, PNL are 42%, PSD 31%, FDGR 11%, PMP 6% și USR 2%.

Sondajul a fost realizat în luna septembrie și are o bază de 1164 de respondenți.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

georg aus Sighiu

Acum 7 ani

Ori sondajul e mincinos,masluit ori sibienii in mare majoritate sunt si cu creierul sters si prosti gramada,cum dracu sa ai incredere intr-un profesoras mediocru de fizica si hot de case,in prostalaul de ciolos si-n soldoveanca botoxata turcan???...cam cat de boi puteti fi???
Raspunde

rosu

Acum 7 ani

Mai georg aus Sighi, te vad om corect: cum de nu te deranjeaza cele 36 % ale lui Cindrea? Om compromis, condamnat? Esti foarte obiectiv.
Raspunde

georg aus Sighiu

Acum 7 ani

...si sper sa terminati cu cenzura si moderatul selectiv!!!!!
Raspunde

nelu cinstea

Acum 7 ani

auzi bai ghio, masluit si cu creier sters esti tu! mars, in cotet la pesedeu si nu mai scoate limba aia veninoasa afara.
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Doamne, ce ma mai bucur ca Uca nosta-i pi "murgi falosi" ! Pi la o vreme eram atat di speriata, di ce sa putia întâmpla dupa alejeri, c-am vrut sa "spăl putina"....Acu' ca știu ca sighienii-S oamini cu "scaun la cap" m-am hotărât sa mai rămâi o tara, c-am si io drieptu' sa savuriez succesu nost'...Si ma ma mai "bucur" cand văz cum USR lu' Nicsor, ori Dan, ca niciodată nu știu care-i numili o criescut ca Fat-Frumos, tare-mi "tiama" sa nu obtana sangur majoritatea absoluta.... Am o sangura nemulțumire: di se nu l-o menționat si pi dansul colo-sa la urma cu ai 0,5 procent , încrederea pi cari o au sibienii-n-transul, ca sa-i mai crească o tar' notorietatea.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus