Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Trafic restricționat pe Transfăgărășan. Pentru Transmaraton

Trafic restricționat pe Transfăgărășan. Pentru Transmaraton

Duminică, în intervalul orar 07.00 - 15.00, pe sectorul de drum cuprins între Cabana Capra - Bâlea Cascadă (km. 108+300 - km. 130+800), traficul se va desfăşura restricţionat, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) printr-un comunicat de presă.

Restricţia rutieră s-a impus pentru pentru a permite desfăşurarea celei de-a VI-a ediţii a Ultramaratonului Internaţional Transmaraton. ”Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită, semnalizarea rutieră temporară şi indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi la faţa locului”, se mai arată în comunicat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Da' n-ar hi fo' mai ghini sa-l restrictzionatz pi "platforma" ca orshcum pi-acol' az bate vantu'!? Ce tza-i shi cu multinatzionalele estea, mai multe Zale de hodina decat lucrătoare...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus