X
toaletare copaci (4)

Alarmă falsă. Copacii rămân, crengile dispar FOTO

În cursul zilei de astăzi, mai mulți cititori ne-au transmis că în zona bulevardului Corneliu Coposu angajații primăriei taie arborii. Serviciul de presă al Primăriei Sibiu susține însă că nu este vorba de doborârea arborilor, ci doar de toaletarea de primăvară. ”Serviciul de Administrare a Parcurilor și Zonelor Verzi lucrează pe bulevardul Corneliu Coposu, în zona verde de la intersecția acestui bulevard cu strada H. Oberth. În urma încheierii unui șantier din această locație, zona are nevoie de o împrospătare, astfel că se toaletează în prezent castanul și cei câțiva arbori existenți aici. Nu se efectuează tăieri, ci doar toaletări”, susține purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

toaletare copaci (3)toaletare copaci (1) toaletare copaci (2)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  bobby69

  Ce toaletari ? Mergeti in parcul Sub Arini langa Bolta Rece sa vedeti ce au taiat nemrnicii astia !!!! Au taiat pomi buni si crengi multe si mari care nu erau uscate deloc ca sa le vanda pentru lemne de foc pentru ca tot ei le duc acasa ! Si-au batut joc de parcul nostru. Cei de la primarie se fac ca nu vad. Rusineeeeeeeeeee !!!!!!!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Rapandula dula ula

  singurul lucru intrigant este de ce Serviciul de Administrare a Parcurilor și Zonelor Verzi lucreaza cu un Ford inmatriculat in BV, asa cum apare in poza ? o fi serviciul externalizat sau sifon financiar ?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Pepe

  Ăștia maltrateaza copacii si cred ca-i tolerează. Isi bat joc de cetatenii orasului si de munca care o fac. Dr fapt asta face primaria isi bate joc de locuitorii orasului de fiecare data prin incompetenta de care dau dovada

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Horia

  Nici vorba se tualetare, ciopartire barbara de-ti este rusine sa iesi cu strainii pe strada. Puneti la conducere oameni scoliti umblati prin lume care au habar de parcuri, arhitectura stradala..

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ridichie Iglesias

  Cred ca le lipseste imunogloaba celor care au in administrare orasul si judetul.Ar trebui sa ceara ajutor la baba suprema de la capitala sa le trimita pe stoc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact