Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Sibienii, invitați la întâlnirea cu Connie Larkin

Sibienii, invitați la întâlnirea cu Connie Larkin

Connie Larkin, persoana care a făcut cunoscut pe tărâmul nostru expresia ”Educație Ontologică”, vine la începutul lunii august la Sibiu.

Vineri, 9 august, de la ora 13, la hotel Parc. Connie Larkin invită sibienii la un curs inedit despre relații și despre cum le faci să funcționeze. „ Dragostea și critica nu pot exista împreună în același spațiu, în același timp. Ori ai una, ori alta! Iar dacă vezi acest lucru prin propria-ți experiență poți alege pe care o preferi”, spune Connie Larkin.

Cursul organizat de Connie la Sibiu este compus din două sesiuni. Se lucrează activ, cu exemple concrete din viața participanților, rezolvând relații care îi nemulțumesc de mult timp. Fiecare participant va pleca cu multe răspunsuri și rezultate palpabile, iar relațiile care au fost motivul participării la curs vor fi rezolvate.

Cursul se va apleca asupra:

          relațiilor cu persoane dificile,

          relațiilor cu superiori sau șefi,

          relațiilor cu subalterni,

          relațiilor cu echipe,

          parteneri de viață,

          copii,

          și chiar de relația cu tine însuți.

„ Când înțelegi și ești conștient de felul de a fi al altei ființe umane se cheamă că ești într-o relație cu ea; relațiile pe care ni le dorim nu sunt o consecință a "necesității". Printre constrângerile cele mai des întâlnite în relații nearmonioase sunt: teama de a fi înțeles greșit, teama de a nu fi refuzat, teama de a comunica exact ce dorești pentru a nu fi judecat,teama de a pierde admirația celorlalți”, spune Connie Larkin.
„Iubesc orice are de-a face cu a gândi pentru sine, sunt fascinată de libertatea de a fi. Norocul meu a fost ca într-o zi să mă întâlnesc cu o educație care deschide mintea și am putut să cunosc, să descopăr, procesul de gândire care îmi aparține, și am devenit liberă. Am aflat că această educație se cheamă ontologică și rezultatele ei se văd imediat în calitatea vieții celor care participă la ea. Dacă se întâmplă să participi chiar și numai la o conversație ontologică ești lăsat acum, în acest moment și aici, într-o stare de uimire, recunoaștere, libertate, minunare, bucurie, putere și inspirație indiferent de circumstanțe”, mai spune  Connie.

Cursul va avea loc vineri, 9 august, de la ora 13, la Hotel Parc. Pentru înscriere click aici: https://whynotme.ro/relatii-cum-le-faci-sa-functioneze/. Imediat după înscriere primiți tema pentru curs și efectuarea acesteia vă trimite din rolul de ”spectatori” în cel de ”jucători”, putând genera astfel valoare maximă!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus