Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Reparații pe încă patru străzi din Sibiu

Reparații pe încă patru străzi din Sibiu

După încheierea lucrărilor de reparații pe străzile Moldoveanu, Gării și parțial bulevardul Corneliu Coposu, Primăria Municipiului Sibiu a emis o nouă comandă către firma contractată pentru efectuarea de lucrări pe încă patru străzi.

Este vorba despre străzile Lânii, Ch. Darwin, Rozdești și Petrila. Etapizat, până la finalul lunii octombrie, pe acestea se va freza stratul de asfalt vechi de pe carosabil și trotuare și se va înlocui, fiind cuprinsă și înlocuirea bordurilor.

De miercuri, 11 septembrie au început lucrările pe străzile Lânii și Ch. Darwin, acestea urmând să se desfășoare în condiții de trafic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Cosmin

Acum 4 ani

Strada Poiana Sibiului, pe când? In jurul nostru sunt toate străzile gata excepție Poiana Sibiului.
Raspunde

Cosmin

Acum 4 ani

In Poiana Sibiului doar Dragnea asfalteaza cand iasa de la studii. A planificat asflatarea cand a fost in vizita cu Daea
Raspunde

Balastiera din oras

Acum 4 ani

Cand veti face parcarea de pe Siretului 16,18 si 20?Ce trebuie sa facem doamna viceprimar Corina Bokor,domnule inginer Palade,domnule director Ratiu?Cum sa intram in gratiile distinsilor Dvs personalitati?De 8 ani ne duceti cu zaharelul si ne mintiti ca pe niste ageamii.AVEM HARTII IN CARE NE-ATI PROMIS SI NU ATI FACUT NIMIC !!!Sa le aratam prefecturii consiliului judetean sau televiziunilor?Veti avea curajul sa ne cautati in preajma alegerilor?Nu aveti de ce-PSD-istii sunt mai de cuvant decat voi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus