X
primaria sibiu (3)

Reparații pe încă patru străzi din Sibiu

După încheierea lucrărilor de reparații pe străzile Moldoveanu, Gării și parțial bulevardul Corneliu Coposu, Primăria Municipiului Sibiu a emis o nouă comandă către firma contractată pentru efectuarea de lucrări pe încă patru străzi.

Este vorba despre străzile Lânii, Ch. Darwin, Rozdești și Petrila. Etapizat, până la finalul lunii octombrie, pe acestea se va freza stratul de asfalt vechi de pe carosabil și trotuare și se va înlocui, fiind cuprinsă și înlocuirea bordurilor.

De miercuri, 11 septembrie au început lucrările pe străzile Lânii și Ch. Darwin, acestea urmând să se desfășoare în condiții de trafic.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Balastiera din oras

    Cand veti face parcarea de pe Siretului 16,18 si 20?Ce trebuie sa facem doamna viceprimar Corina Bokor,domnule inginer Palade,domnule director Ratiu?Cum sa intram in gratiile distinsilor Dvs personalitati?De 8 ani ne duceti cu zaharelul si ne mintiti ca pe niste ageamii.AVEM HARTII IN CARE NE-ATI PROMIS SI NU ATI FACUT NIMIC !!!Sa le aratam prefecturii consiliului judetean sau televiziunilor?Veti avea curajul sa ne cautati in preajma alegerilor?Nu aveti de ce-PSD-istii sunt mai de cuvant decat voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact