Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Un copil de șapte ani și mama acestuia au murit în accidentul de la Cârțișoara. Șoferul băut a mai fost prins o dată fără permis

Un copil de șapte ani și mama acestuia au murit în accidentul de la Cârțișoara. Șoferul băut a mai fost prins o dată fără permis

Un tragic accident a avut loc în această seară, la Cârțișoara, după ce un bărbat care se afla la volan, băut și fără permis, a intrat în plin cu mașina într-o femeie și doi copii. Un copil de șapte ani și mama sa au murit.

Citește și VIDEO. Bărbatul care a provocat accidentul în care au murit un copil și mama sa a fost reținut de polițiști

Actualizare 22:20. Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul mai este cercetat într-un dosar penal de către polițiștii rutieri. În urmă cu trei săptămâni a fost depistat în trafic conducând un autoturism fără a deține permis de conducere, transmite Luciana Lazăr, de la Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu.

Actualizare 21:30. Bărbatul care a provocat accidentul este originar din Moldova. Surse spun că acesta ar fi tăietor de lemne la o cabană din zonă. Mașina pe care o conducea a fost distrusă în urma impactului, iar una din victime a fost proiectată într-un autoturism parcat.

WhatsApp Image 2019-10-31 at 9.20.43 PM

Actualizare 20:50. Din nefericire, în urma accidentului, femeia, în vârstă de 30 de ani, și copilul ei de șapte ani au decedat. Copilul de 7 ani avea traumatism cranian sever și multiple leziuni ale membrelor, iar din păcate manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Mama copilului avea de asemenea numeroase leziuni. incompatibile cu viața, a transmis Genu Scridon, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu. Un alt băiat, de 14 ani, a fost transportat la spital cu traumatism la un picior.

WhatsApp Image 2019-10-31 at 8.42.15 PM WhatsApp Image 2019-10-31 at 8.42.13 PM

Actualizare 20:36. Bărbatul a fost găsit de polițiștii rutieri pe raza localității, la scurt timp după ce a părăsit locului faptei. Nu doar că nu deține permis de conducere, dar are și o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmite Luciana Lazăr, din partea IPJ Sibiu. Femeia și cei doi copii se aflau pe marginea părții carosabile atunci când au fost loviți de mașină.

Actualizare. Potrivit polițiștilor sibieni, autorul accidentului are 37 de ani și este din Cisnădie. Din primele cercetări se pare că în timp ce conducea mașina a pierdut controlul, a pătruns pe sensul opus de mers unde a accidentat o femeie și doi copii (7 și 10 ani) apoi a intrat într-un gard, relatează Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Bărbatul nu deține permis de conducere.

Știre inițială. Doi copii și o femeie au fost loviți de un autoturism, la Cârțișoara, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Șoferul a plecat pe jos de la accident.

La fața locului au intervenit un echipaj de tip C și unul de tip B, de la Serviciul de Ambulanță al Județului Sibiu, pentru a le acorda asistență medicală. Doi dintre ei se află în stare foarte gravă, fiind în stare de inconștiență, transmite Genu Scridon, purtător de cuvânt al Ambulanței. La fața locului intervin și forțe ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu și Victoria.

Autorul este cunoscut însă a părăsit pe jos locul faptei, transmit autoritățile sibiene.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Gigi

Acum 4 ani

Prin sate si mai nou si prin Sibiu e plin de idioți care merg fără permis. Care merg fara permis fiindca stiu ca nu ii controlează nimeni. Politia la noi e o glumă, tot ce fac e sa stea brin boscheti cu radarul. Nu am vazut niciodata, dar niciodata, sa opreasca pe cineva pentru centura, scaun de copii, lumini praf, folii, etc, desi trec pe langa masini si vad si ei.
Raspunde

Anonymus

Acum 4 ani

noi nu mai avem demult politie rutiera corecta si implicata in ceea ce ar trebui sa fie corectitudine pe drumuri si respectarea legii...
Raspunde

mug

Acum 4 ani

Bravo Politia Romana! Ca de obicei, trebuie sa se intample moarte de om nevinovat si nici asa nu faceti nimic!!!! DE CE ERA CERCETAT IN LIBERTATE??????????? Voi sunteti autorii morali ai acestei crime! P.S. probabil ca nici acum nu e inchis iar daca e, scapa in 30 zile.
Raspunde

ccc

Acum 4 ani

Procurorul propune arestarea si judecatorul comfirma mandatul de arestare.
Raspunde

lili

Acum 4 ani

Avem niste legi de RAHAT pentru cei care se urca bauti la volan sau nu au permis. asta e tara in care traim. La fel cum au putut dea legea cu telefonul ar putea sa faca una si pentru cei bauti la volan sau fara permis.( sa ii bage la puscarie). De fiecare data la fel se intampla, mor oameni nevinovati si soferii bauti scapa cu viata. Multumim Politia Romana.
Raspunde

dorel

Acum 4 ani

de vreo 10 ani motto-ul politiei romane e ''Panica si Îndoială" nu siguranta si incredere
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus