Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Iliesiu a castigat, pe fond, procesul cu ANI

Senatorul fost liberal, actual liberal-reformator, Sorin Ilieșiu, anunță că a câștigat procesul deschis pentru anularea raportului prin care Agenția Națională de Integritate l-a acuzat de incompatibilitate. În primăvara acestui an, Ilieșiu a fost declarat incompatibili de ANI, ai cărei inspectori susțin că în perioada 19 decembrie 2012 — 11 februarie 2013, a deținut, simultan, funcția de senator și calitatea de administrator la SC Video Dialog SRL. Senatorul susține că a renunțat la respectiva calitate, dar că această modificare nu a fost operată rapid și de Registrul Comerțului. ”Este încă o dovadă că în sistemul juridic din România există judecători care dau dovadă de integritate absolută, refuzând să dea curs unor evaluări de rea-credinţă făcute, culmea amoralităţii!, chiar de Agenţia Naţională de Integritate”, declară acum Sorin Ilieșiu. El sugerează că a fost acuzat de incompatibilitate deoarece a criticat fosta conducerea a PNL.
Sorin Ilieșiu a fost reprezentat în procesul desfășurat la Curtea de Apel București de către Lucian Bolcaș, fost membru PRM, actual PSD, care a perceput un onorariu de 1.500 de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

JUSTICE FOR ALL!

Acum 9 ani

Cool man,io zic sa candideze adormitu asta din imagine la prezidentiale,daca a invins el ANI atunci poate sa-i surclaseze lejer pe poantex,soldoveanca lenuta udrea si pe klaus werner giratoriu-6 case la un loc...pe bune ,nu glumesc....hi hi hi:))))))))))))))
Raspunde

Iliesiu c/a Wk

Acum 9 ani

Felicitari. Imi place Este un om de cultura. Este un mare regizor. Nu a furat nici o scoala sau liceu Sibiului. Nu a falsificat testamente. Nu a furat casele oamenilor facandu-i chiriasi. Nu a vandut copii. Nu -si bate joc de sanatatea sibienilor cu sensurile unice si cu giratorii ca noxele si zgomotul sa creasca .
Raspunde

@2

Acum 9 ani

Nu mai gandi la ora tre-patru din noapte, ca ne umpli capul de nuci de cocos.Numai case, copii, scoli furate emana creierul tau.Daca o fi si dupa niscaiva alcool atunci esti foarte slab!
Raspunde

traian

Acum 9 ani

este un mare fis a politici romanesti si cel mai mare sifonar intrat in pnl si sifon mare pentr-u psd ,dealfel trompeta lui ponta si rupatoru usl ,ba mai lasaso aia cu casele ca nu va sta invreo scorbura nici asociatul tau ,va sperie tara ,johannis polticeni de doi bani ,asteptam alea 1 000 000 de noi locuri de munca si schimbarea legilor ticaloase precum legea pensilor ,a munci etc ,ca de acea va votat boboru nu s-a va vaitati de aproape 3 ani ca basisti ,vreau o confruntare pe teme economice intr-e johannis si copy -paste 5 case ,cred ca i-l face varza ,ba industrie in romania au facut sasi voi si comunisti vostri ati facut numai coppaste ,si rezultatu se vede ,numai are nici sibiul dar nici voi valahilor ca nu va duce capu numai la copy-paste dar nici s-a copy -paste nu stiti ,ba maramu daca vrei s-a mergem pe un drum bun voteaza ,johannis ca voi nu va duce capu la nimic numai la ciordeala si festivisme de alea patri hotice ,va faceti ca va pise ochi cind se inalta tricoloru pe catarg si dupa voi boieri si noi someri ,ba voi sunteti o cloaca de politiceni compromisa ,pe johannis nu-l poate dovedi nimeni ca a sifonat bani publici .dar vpoi care ati condus tara de 25 de ani apareti tot cite unu cu inregistrari de spagi si tunuri date boborului ,si mult folclor ca tine la tulumaci ,voi s-a o duceti bine ca de restu dai in aia a masi ,ba farfuridi [ilesiu ] spune sibienilor ce ai facut in cei trei ani de cind esti la cascaval pentr-u noi sibieni cite locuri de munca ai adus pentr-u noi ,nu festivisme si ciolhane dupa ca tu vezi doamne esti patri -hot va mai aduceti si un sobor de preoti s-a vada boboru cum va pise ochi la comanda ,votati ,johannis daca vreti s-a scapam de cumetriile politice si sifonat bani publici in averile lor nejustificate s-a scapam de baroni ljudeteni ,nu mergeti ca oile la vot ca dupa injurati la ei 4 ani ,s-a scapam daca vreti viitor la copii vostri daca nu ei si copii lor bine si voi in cautarea unui job in ,tarile vest europene ,dute bai farfuridi la tine in maramu la colegi tai cu caltabosi si jinarsu ca spaga
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus