Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
23°C

Dosarul benzinarilor: contestatiile fost respinse, arestul pe 30 de zile ramane

Adrian Nicoară, asociat cu 50% al SC Euroil SRL, va rămâne în arest preventiv cel puțin până pe 24 octombrie, a stabilit definitiv Curtea de Apel Timișoara. Magistrații acesteia au judecat contestațiile depuse în urma sentinței prin care Tribunalul Timișoara a încuviințat, în parte, cererile formulate de procurorii DIICOT Timișoara, care instrumentează un nou dosar în care sunt implicați nume de benzinari sibieni.
În afara lui Adrian Nicoară, Curtea de Apel Timișoara a dispus și menținerea arestului preventiv pentru Gabriel Alexandru Bercu (25 de ani, administrator Antonio Holding Impex Corporation SRL din 3 noiembrie 2012), Teodor Boarță (62 de ani, administrator al SC Antonio Holding Impex Corporation SRL până la data de 02.11.2012) și Gavrilă Ioan Adrian (39 de ani, administrator al SC ASIG Casa de Expediții SRL). Pe numele Rodicăi Maria Barac, sibianca urmărită penal în același dosar, a fost menținută măsura controlului judiciar.
În acest dosar, procurorii DIICOT Timișoara cercetează presupuse fapte de evaziune fiscală realizate de un grup infracțional organizat, care a prejudiciat bugetul public cu aproximativ 34 de milioane de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

O FIRMA

Acum 9 ani

lasa sa-i anfunde ca merita din plin la cate magarii au facut ,eu am vrut sa fac un contract ptr 300 l de combustibil/luna si au zis ca nu se incurca numai ptr atat, da sa le ia si averile alea nesimtite pe care le-au facut cu complici cu functii inalte si acum platesc numai prostii
Raspunde

Sib

Acum 9 ani

Sa ti dea Dumnezeu pe cum scrii
Raspunde

Sib1

Acum 9 ani

Bravoooo Sib
Raspunde

Om bun

Acum 9 ani

Fii tare Adi !!!
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Benzinarii astia ciobani evazionisti si-au construit imperiile prin smecherii si hotii ,acum a venit si ziua cand trebuie sa plateasca ,ar trebui nu numai inchisi ci si recuperat prejudiciul adus statului roman de zeci de milioane de euro!
Raspunde

socialistul

Acum 9 ani

Daca-s vinovati ar trebui sa li se confiste toata averea lor si familiilor lor. Sa ramana numai cu hainele de pe ei. La fel si in cazul CARABULEA. Lasa-l in fundul gol ,confisca-i toata averea caci ii agonisita prin hotii si sa infunde puscaria. Asemenea fapte n-ar trebui prescrise.
Raspunde

unu

Acum 9 ani

acum dupa benzinari care iti stau in git urmeaza ,tepari microsoft de la mitici de lavale ,cred ca il veti vedea pe bombonel 100 de case pe la dna s-a vezi cind vomita ala din el tot ce stie cum apareti toti jefuitori tranzitiei cu dosare penale ,ca doar nu vati imbogatit de la mama natura va crscut dolari si euro in gradina ,vezi ca pina si ala de vreti sa-l puneti presedinte ,copy -paste 7 case este vizat ca doar a fost pupila lui nastase ,asa ca felix nu fi trist colectia de viitori penali creste ,va fi necesara un penetenciar la standarde europene ca voi nu suportati detentia in conditi de evu mediu cu hirdau in camera si masa la comun cu toti violatori ,pedofili ,criminali etc ,
Raspunde

altu

Acum 9 ani

Vedeti acolo la bugetu de stat tunuri de tunuri, acolo nu controleaza nimeni.Brasovului i sa dat 600 de miliarde, clujului la fel, investitii megalomanice din banii fraierilor, lasati voi pe Carabulea ca asta o dezvoltat afaceri pe stiinta lui nu tunuri cum faceti voi de la stat -becthel, banci furate, petrom etc. Ba pe astia nu-l vedeti ca au dat tunuri de milioane, l-ati omorit pe Vonica un om care o construit cel mai modern spital din tara excrocilor pentru o asa zisa coruptie facuta de voi, iar voua trebuie sa va ia urma FBI- ul la ce megatunuri internationale ati tras banditilor, pe voi nu va cercetati.
Raspunde

giony

Acum 9 ani

Important pentru tine! Acum ai ocazia sa castigi 300$/luna ,cel putin,lucrand pe calculator de acasa. Nu necesita pregatire speciala decat sa urmezi un curs gratuit de 12 lectii online care te invata tot ce trebuie sa faci.Daca doresti sa vii langa noi da-mi un e-mail cu mesajul “trimite curs”la : [email protected] .
Raspunde

giony

Acum 9 ani

Vine frigul, e timpul sa faci toate analizele Acum toamna este bine sa faci toate analizele cu aparatul de biorezonanta SCIO si sa ei masurile necesare ca sa intri sanatos in iarna si sa nu mai suferi de durerile provocate de frig. Fa acum o programare la Cabinetul nostru din Sibiu, str.Stefan Cel Mare ,nr.40 sau la telefoane 0766 748 870, 0743 774 620, 0742 613 78-dr.Pricop Cristina si mail : [email protected] .Sedinta dureaza o ora si costa 100 lei. Program zilnic L-V 15-20 si S 10-18.Recomandam numai tratamente naturiste CaliVita. Va asteptam!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus